Turbodrevet

Her finder du turbomotorer til halv­ og helmasker. Turbodrevet masker er det rigtige valg til flere lejligheder. Hvis du f.eks. skal arbejde mere end 3 timer af gangen med et åndedrætsværn, er det påkrævet at det er en hel- eller halvmaske med motor. Hos Stennevad finder du et bredt udvalg af turbodrevet masker. Se vores udvalg på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

...

Find de bedste turbodrevet åndedrætsværn med motor her

Til nogle opgaver har man behov for et turbodrevet åndedrætsværn med motor. Dem har vi mange års erfaring i salg og brug af, vi fører mange mærker, med tilhørende filtre og tilbehør. Hvis du har behov for noget specielt – så kom forbi os eller tag kontakt til os.

Arbejder du mere end tre timer dagligt, hvor brugen af frisk luft maske er påkrævet, så er du tvunget til at tænke turbodrevet åndedrætsværn. Hvad enten det gælder 3M åndedrætsværn såsom Adflo, Versaflo eller andet udstyr til Speedglas, så er vi din leverandør.

Men også andre velkendte løsninger er inden for rækkevidde hos Stennevad.

Compact Air fra Honeywell er en rutineret og holdbar enhed. Men også Sundströms SR500 motor er blandt topscorerne, når kvalitetsstemplerne skal uddeles.

Vi er eksperterne, der kan stille dig de rigtige spørgsmål, så du altid ender op med et brugbart udgangspunkt i forhold til både sikkerhed, komfort og pris.

Kend dit behov når du skal købe dit åndedrætsværn
Her er et par ting, der er gode at huske dig selv på, inden du investerer i turbomaske, motor, filtre og andre accessories, der vrider armen om på dig økonomisk. Vi siger: "Hellere være sikker, inden pengene ligger på bordet."

Skal du arbejde over 3 timer om dagen med dit filtrerende åndedrætsværn?

Der skal være nok ilt til stede. En turbomotor suger luft ind, gennem filtre. Derfor kan den kun arbejde effektivt, hvis der er luft og ilt nok i omgivelserne. Hvis du skal arbejde i lukkede rum, skal du altid overveje dette. Følgerne kan være katastrofale.

Det kan være, at den eneste løsning er friskluftforsynet åndedrætsværn. Der kan vi også hjælpe.

Men hvis vi bliver ved turbodrevne motoriserede friskluftsløsninger, så start med at tage en snak med kundeservice. Hvis de ikke kan hjælpe, så har vi konsulenter, der kan tage over og finde vej sammen med dig. I sidste ende handler det jo om din og dine kollegers personlige arbejdssikkerhed. I skal sikkert hjem, hver gang det er fyraften. Der er dem derhjem, der venter. Det må de ikke gøre forgæves. Så hør os ad i Stennevad.

keyboard_arrow_up