Tilbehør

Her finder du tilbehør til ansigts- & svejseskærme. Det er vigtigt at passe på sit eget og ens kollegaers sikkerhedsudstyr. På denne måde er i altid ordentligt beskyttet på arbejdspladsen. Find vores udvalg af tilbehør til sikkerhedsbriller, ansigtsskærme og svejseskærme her.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3

...

Stort udvalg af tilbehør til alle slags sikkerhedsbriller

Smarte briller, svejsebriller og sikkerhedsbriller med styrke. Ingen af delene kan nogensinde stå helt alene uden det rette tilbehør. Med de rigtige hjælpemidler kan hovedproduktet både blive bedre men også holde i længere tid. Det betyder færre udgifter og mere glæde ved brug. Begge ting vægter højt, når du skal have et produkt, der skal supplere en totalløsning inden for øjenværn og beskyttelsesbriller i alle styrker, former og materialer.

Vores sortiment favner altid udvalget til professionelle, der ikke går på kompromis med sikkerheden, når de er på arbejde. Tilbehør og vedligehold, samt korrekt opbevaring af sikkerhedsbriller og ansigtsskærme, vidner om den ansvarsbevidste arbejder med hovedet og øjnene det rette sted. Synet er en af de vigtigste egenskaber, vi nemt kan tage for givet i dagligdagen. Derfor skal de beskyttes ordentligt.

Sikkerhedsbriller i høj kvalitet fra de bedste mærker
I fællesskab med 3M, Sundström, Speedglas, by Stennevad og Optrel danner vi et stærkt skjold om vores kunder med oplysning, kvalitet og service indenfor sikkerhed og sikkerhedsudstyr. Intet kan måle sig med den rigtige dialog, når det handler om at beskytte sig selv hver dag. Vi ser det gang på gang. Springer du over, hvor gærdet er lavest, så er det ikke sikkert, det går godt næste gang. Det er den chance mange tager. Vi sørger for, at næste gang ikke behøver være noget, man frygter, fordi udstyret er forkert, gammelt eller i stykker.

Vi har set det hele i branchen - og brug af øjenværn og tilbehør hertil er ingen undtagelse. Der er kun én vej og det er den rigtige sammen med Stennevad. Vi redder dit liv med sikkerhed.

Kontakt Stennevad og bliv klog på de forskellige muligheder
I kundeservice eller hos en af vores konsulenter kan du høre meget mere om tilbehør til sikkerhedsbriller, sikkerhedsskærme, visirer og svejsebriller. Har vi mod forventning ikke et acceptabelt svar, så finder vi det til dig.

Sikkerhed er viden og ansvarsbevidsthed om, hvilke farer vi skal højde for i fællesskab.

Ring til os, så får vi dig udstyret på en fornuftig og langtidsholdbar facon.

keyboard_arrow_up