Reservedele

Sikkerhedshjelmes reservedele kan være din genvej til den optimale beskyttelseshjelm

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Opgrader din sikkerhedshjelm med de rigtige reservedele

Når det gælder beskyttelse af hoved og ansigt inden for arbejdssikkerhed og værnemidler, så er der næsten ikke grænser for, hvor mange kombinationsmuligheder, vi kan blive udsat for som professionelle fagfolk. Derfor er det naturligvis muligt at købe reservedele til din sikkerhedshjelm. Det er vigtigt at vi går op i vores egen og vores kollegers personlige sikkerhed. Næsten lige så længe, som der har været behov for sikkerhedshjelme og bumpcaps, har der været behov for at kunne beskytte sig yderligere. Om det så gælder hørelse, ansigt eller syn, så er der kun blevet udviklet flere og bedre muligheder for os som brugere gennem tiden.

Mange af vores leverandører kører nogle ting efter standarder, mens andre ting er helt og aldeles specialdesignede løsninger, hvad enten det er Hellberg, KASK, 3M Peltor eller Honeywell.

Vi er som leverandør tvunget til at forholde os til din virkelighed, hvor sikkerhed på arbejdspladsen spiller en stor rolle. Derfor er udvalget af reservedele til din sikkerhedshjelm stor, så du altid kan sørge for, at du er bedst muligt beskyttet.

Skræddersy dine løsninger til dit arbejdsudstyr

Vi tager altid udgangspunkt i, hvilket udstyr du har og om det opfylder dit behov. Dertil kommer dit behov for reservedele eller om det bedre kan betale sig at købe nyt. Det er en evig cost benefit udregning, som vi oftest kan lave for dig ret hurtigt og omkostningsfrit. Vi er altid parate til at finde den rigtige løsning til dig. Om det så betyder reservedele eller nyt udstyr, så garanterer vi din personlige arbejdssikkerhed og en altid fornuftig udstyrsmæssig driftssikkerhed gennem korrekt brug og vedligeholdelse af dit gear.

Som minimum bør du som kunde altid stille spørgsmål ved udleveret udstyr, også når det gælder reservedele til dit sikkerhedsudstyr. Løser det mit sikkerhedsmæssige behov? Og kan jeg dermed løser den forefaldende arbejdsopgave? Det er ikke altid, at du får det svar, du venter eller som der forventes af din arbejdsgiver. En sund skepsis over for dit sikkerhedsudstyr og dine daglige job er derfor en klar anbefaling som første skridt herfra os i Stennevad.

Kontakt Stennevad og få vejledning til køb af reservedele
Uanset hvilken type reservedel du skal bruge til din sikkerhedshjelm, er du altid velkommen til at kontakte os for, at få råd og vejledning. Vi står altid klar til at hjælpe dig godt ud på din arbejdsplads og skabe de bedste forudsætninger for din arbejdssikkerhed.

Har du spørgsmål skal du ikke tøve med at give os et kald, så finder vi sammen frem til den rigtige løsning for dig.

keyboard_arrow_up