Overtræk

Når du kun har brug for at beskytte tøjet, er overtræk den rette løsning.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Overtræk til sikkerhedssko

Her finder du mange slags overtræk, der alle beskytter dit tøj mod f.eks. stænk af maling. Her finder du også skoovertræk så du kan være sikret af dine sikkerhedssko inde i folks bolig.

Der er faktisk ikke mange, der tænker over det, men overtræk kan løse flere umiddelbare udfordringer, end som bare. Forestil dig, at du skal tage imod børn og deres forældre hver morgen i børnehaven, hvor der er megen trafik med sko og støvler over alt. Skoovertræk minimerer udbredelsen af snavs og mudder i daginstitutionen, når mor og far henter og bringer.

Beskyt dine ærmer med et par skåneærmer

Kristen Hüttemeier og skåneærmer. Hvorfor stoppe der? Skåneærmer til al forfaldende beskidt arbejde og eller madlavning. Den er da ikke så tosset alligevel, hvis du ikke har noget decideret imod overtrækstøj og anden overtræksbeklædning.

Krav til påklædning

Megen industri især inden for fødevareproduktion stiller krav til brug af kitler og caps eller hårnet. Vi i Stennevad kender til alle kravene og kan løse de fleste efterspørgsler til engangs overtræk.

Få den rigtige vejledning til køb af overtrækstøj hos Stennevad
Vi kan endda automatisere påklædningen af skoovertræk med en automat beregnet til formålet.

Vi kan skaffe efter forespørgsler, så du som kunde kan løse dine problemer hurtigt, rent og effektivt. Det er helt klart et udtryk for stigende efterspørgsel inden for sikkerhedstøj. Så vi tager dig med ned ad engangsvejen, hvor alt kasseres umiddelbart efter brug. Dine ærmer, dit forklæde, dine overtrækssko, din kittel og det non woven hårnet.

Vi står dagligt med kunder, der efterspørger viden og assistance i deres valg af overtræksprodukt. Vi har en ærlig og direkte tilgang til vores kundeservice, hvor vores konsulenter har dygtiggjort sig mange aspekter inden for brug af personligt sikkerhedsudstyr. De har om nogen set udviklingen inden for engangspåklædning. En udvikling, der kræver viden om regler og lovgivningen på området.

Det handler i sidste ende om, at du kommer sikkert hjem til familien til fyraften. Derfor redder vi dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up