Børster

Her finder du børster til mange formål. Hvis du skal vaske op, gøre rent eller noget helt tredje, er det vigtigt med den rigtige børste. Hos Stennevad finder du et bredt udvalg af mange forskellige typer af børster, så du altid kan finde en der dækker dit behov.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3

...

Se vores store udvalg af de bedste børster fra Vikan

En god opvaskebørste kan være svær at finde, her på siden finder du kun børster af høj kvalitet, fra de mest simple børster - til specialbørster til særlige formål. Når vi tænker rengøring og afrensning, så er det ofte med hjælp fra eksempelvis en Vikan børste af en eller anden karakter. Stennevad har i mange år samarbejdet med danske Vikan for at kunne forsyne industrien og private med kvalitetsbørster som en effektiv bilbørste, en opvaskebørste træ eller noget så specielt som en rørbørste. Men hvis du og kollegerne nu vælger en opvaskebørste i træ, så er det enten fordi, at I har en præcis reference til den arbejdsopgave, der skal løses, eller også har I måske brug for at få udvidet kendskabet til andre modeller opvaskebørste.

Hvad der kan synes som et simpelt produkt, kan have flere egenskaber, end hvad der først lige fremgår.

  • Skal din bilbørste være med eller uden gennemløb? Og hvor hård eller blød skal den være?
  • Skal der være skaft på din Vikan børste?
  • En rørbørste med stålhår eller meget blødere hår?

Børster i høj kvalitet til professionelle fagfolk

Hvad enten I søger et skobørste stativ eller en flaskerenser, så kig lige forbi vores shop først. Vi finder det, du har brug for, hvis vi ikke allerede har lige netop den børste i forvejen. Med et udvalg, der henvender sig til fagfolk, giver vi dig og din makker sikkerhed med en Vikan børste mellem fingrene. Leveringssikker og hurtig respons, hvilket er kvaliteter, vi i Stennevad værdsætter fra vores leverandører. Det skal nemlig komme kunderne til gavn med det samme, når valget er faldet på en bilbørste eller en opvaskebørste eller en murerbørste.

En travl hverdag kræver godt og solidt rengøringsudstyr. Til når du vasker biler og maskiner - eller bare vasker op. Der er ikke én børste, der ikke har ét eller flere anvendelsesområder i vores udvalg. Har du et behov, så finder vi børsten for dig, hvis den ikke allerede er på stennevad.dk. Kundeservice er klar til at finde dig en opvaskebørste eller bilbørste eller rørbørste.

keyboard_arrow_up