Industrihandsker

Industrielt arbejde kræver handsker der er beregnet til arbejdet, her finder du mange forskellige slags industrihandsker der alle er opgaven værdig. Alle vores handsker er lavet i en god, kraftig kvalitet, så du og dine hænder altid kan føle sig sikre. Uanset hvilket erhverv som du befinder dig i, har vi helt sikekrt et par industrihandsker til dig.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3

...

Hårdføre industrihandsker til hårde folk

Til dig der arbejder i industrien har vi handskerne, der er lige så hårdføre som dig og dine kolleger. Til de mange typer industrielt arbejde har vi mange forskellige handsker, alt fra svineskind til oksehudshandsker med kevlar. Tag en god beslutning idag og benyt dig af vores årelange erfaring med rådgivning og salg af industrihandsker. Der er guides & info her på siden men hvis du ikke finder frem til den helt rette løsning er vores venlige kundeservice altid klar på mail eller tlf. Vi er til for at hjælpe dig med at være korrekt beskyttet med personlige værnemidler såsom arbejdshandsker.

Hvad er en industrihandske?

Når du ser navnet industrihandske, så har du måske en meget specifik handske i sinde. Fælles for de fleste arbejdshandsker der benyttes industrielt er at de har en høj slidstyrke, de fleste af handskerne er desuden læderhandsker eller pvc. Men som det er her på siden er alle varer delt op efter virke og brug, derfor finder du mange forskellige typer handsker der benyttes til industrielt arbejde her. Så uanset om du er murer, brolægger eller arbejder på fabrik så finder du handsken du har brug for her i denne kategori. Her vil også løbende komme nye arbejdshandsker til industrielt arbejde.

Som hånd i handske

Det er vigtigt at dine personlige værnemidler netop er personlige og at de passer til lige netop dig og dit arbejde. Med en skræddersyet sikkerhedsaftale har du med din personlige rådgiver i ryggen helt styr på sikkerheden for både dig og dine kolleger. Det er også vejen frem for dig der gerne vil have rabat på varerne og målrettet vejledning, det kræver nemlig viden omkring dig og din virksomhed. En skræddersyet sikkerhedsaftale er et længerevarende samarbejde, til gavn for både dig, dine kolleger og dine medarbejdere.

keyboard_arrow_up