Ansigtsskærme

Her finder du ansigtsskærme til dig der arbejder med skov & anlægsarbejde. Du finder både forskellige beslag, men også hjelme med tilhørende visir og høreværn. Derfor har du mulighed for at købe et helt nyt sæt eller opgradere dit gamle.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Stort udvalg af ansigtsskærme og komplette sæt med hjelm og tilbehør

Til noget arbejde er sikkerhedsbriller bare ikke nok, og derfor har vi et udvalg af ansigtsskærme. Hvis du er skovarbejder eller anlægsgartner er dette til dig. Her finder du også komplette sæt der indeholder hjelm, samt ansigts- & høreværn. Der er næsten ingen grænser for, hvilke farer og risici, vi udsættes for på vores arbejdsplads i dag. Når det kommer til beskyttelse af ansigtet, så er producenter som 3M, Hellberg og Honeywell langt fremme med meget moderne og veludviklede løsninger inden for ansigtsskærme og visirer til optimal arbejdssikkerhed.

Arbejdet med slibemaskiner, buskrydder, motorsav og lignende er noget mere sikkert, når vi er iført det rigtige udstyr i form af noget, der beskytter dit ansigt 110 %. Derfor kommer du længst med ansigtsskærme enten i polycarbonat/PC eller pvc net over til stålnet alt afhængigt af, hvilke arbejdsopgaver du står over for.

Find den passende ansigtsskærm til dit erhverv

Vi har specielle hele sæt til dine arbejdsopgaver, om det så er buskryddersæt eller skovmandssæt eller noget helt tredje. Uanset hvilke trusler dit ansigt står overfor, så giver vi dig en holdbar og komfortabel ansigtsskærm som passer til dit job. Din koncentration og opmærksomhed forbliver uafbrudt, når du ikke skal tænke på fragmenter, der måske eller måske ikke rammer dit ansigt og dine øjne hele tiden. Det kan jo godt være, du har nogle special efterspørgsler. Der kan vi selvfølgelig også hjælpe til, så du forbliver veludstyret og forsvarligt sikret hver eneste dag.

Dit behov er det vigtigste. Vi kan hjælpe med netvisir, ansigtsskærm, visir, pandeskjold osv. Du skal bare sige til. Vi er eksperter i at finde dig den rigtige vej med den rette rådgivning inden for ansigtsværn og hovedbeskyttelse. Find den passende ansigtsskærm til dit erhverv

Med mange års erfaring indenfor arbejdssikkerhed og lovgivningen på området, kan vi med sikkerhed sige, at vi er den rigtige samarbejdspartner for dig. Vi redder dit liv med sikkerhed og Stennevad gør det samtidigt med stil og god service og gode produkter.

Kontakt Stennevad og få vejledning til valg af hjelm og skærm
Se vores udvalg af ansigtsskærme på denne side og find netop det du skal bruge. Har du ikke held med at finde hvad du mangler, er du altid velkommen til at kontakte os. Så gør vi alt hvad vi kan for at finde den rette løsning til dig.

keyboard_arrow_up