by Stennevad - nye navne til velkendte handsker

|  | Læsetid: 1m 55s

Ansigtsløft til vores robuste Stennevad brand

Efter mange år med salg af vores mange arbejdshandsker, var det på tide at renovere vores modeller. Handskerne forbliver de samme kvalitetsmæssigt, men vi synes, at de fortjener mere end blot et varenummer. Derfor har vi igangsat en omfattende rebranding under navnet ”by Stennevad”, hvor alle vores egne arbejdshandsker har fået individuelle navne ud fra, hvilken type handske, der er tale om.

Ruffman til tung industri

Traditionelle arbejdshandsker hedder fremover Ruffman. Eksempelvis får vores spalthandske 115710xx navnet Ruffman Split.

Altid fleksible Superflex

Vores montagehandsker hedder stadig Superflex – Den grå som alle kender hedder Superflex Classic. Den har følgeskab af vinterhandsker som WP Extreme og den nye ultrakomfortable Surf.

Vi tror på, at det vil gøre vores handsker meget lettere at huske på den lange bane og i en given bestillingssituation. Du er bare bedre tjent med produkter, der udstråler kvalitet og sejhed, når du har med et komplet gennemført produkt. Vi sørger for at dokumentationen, data og komfort er til dig og dine kolleger hver eneste dag. Med vores leveringssikkerhed er du bare sikret den allerbedste service fra en leverandør, der er ekspert på et bestemt område, PERSONLIG SIKKERHEDSUDSTYR. Præcis som du er ekspert på dit område.

Dexter til teknikeren

Vores teknikerhandsker vil fremover hedde Dexter. Eksempelvis får vores røde gedeskindstekniker 112800xx navnet Dexter Original.

Svejs med Bracer

Svejsehandsker vil alle hedde Bracer. 145350xx vores røde svejsehandske får navnet Bracer PRO.

Vores høje kvalitet inden for egne produkter fortjener et ansigtsløft, hvilket drejer sig om blandt andet navnet, men også emballeringen og mærkningen.

På stennevad.dk samler vi selvfølgelig al lovpligtig dokumentation, så det hele er let tilgængeligt, når du er på jagt efter vores helt nye Superflex Surf eller den velkendte Bracer Argon og Ruffman Nitro.

Vi synes, at du som vores kunde og samarbejdspartner vil være endnu bedre tjent med et navngivet produkt. Vi er vores brand – vi er Stennevad.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

Med Ruffman, Dexter, Bracer og Superflex har du som kunde nu det bedste overblik over Stennevads kvalitetshandsker.

keyboard_arrow_up