Genbrug dine handsker

|  | Læsetid: 2m 3s

Det er på tide at finde en løsning, før problemerne er alvorlige. Hvis du vælger at bruge genanvendelige handsker, kan medarbejdere beskyttes uden besværet og øget bekymring for at købe flere engangshandsker regelmæssigt.

Med Ruffman, Dexter, Bracer og Superflex har du som kunde nu det bedste overblik over Stennevads kvalitetshandsker.

Stor efterspørgsel og mangel på levering; Et dilemma for alle


Prognosen for 2021 estimerer, at der er brug for 585 milliarder handsker til engangsbrug, men selv den mest optimistiske forudsigelse viser, at kun 370 milliarder handsker kan fremstilles i år. Dette efterlader os med en mangel på 215 milliarder handsker. I betragtning af at mange lande stadig kan gå i nedlukning og forstyrre fremstillingsprocessen, kan vi ende med at producere endnu færre engangshandsker i 2021.

 

585

milliarder handsker behøves

370

milliarder handsker fremstilles

Erstatning af handsker til engangsbrug


At vælge genanvendelige handsker er en mulighed til både kemiske og mekaniske anvendelser. At vælge genanvendelige handsker vil sikre, at medarbejderne er beskyttet, og at der er minimale problemer med at holde dem beskyttet. Genanvendelige nitril- og latexhandsker kan bruges som alternative løsninger til ikke-medicinsk engangsværn, der er ved at være ved at være udsolgt eller bliver utilgængelig. Mekaniske handsker, der giver en barrierebeskyttelse mod olie og væske, skal vælges som erstatning for engangshandsker.

 

Valg af den bedste beskyttelse: EN ISO 374-5 Virusstandard


Handsker er en del af kampen mod COVID-19. Valg af handsker, der er certificeret i henhold til EN ISO 374-5 Virusstandard, vil sikre, at bæreren er beskyttet mod vira. EN ISO 374-5 Virusstandard måler handskernes evne til at beskytte brugere mod bakterier, svampe og vira. Handsker med EN 374-5 Virusmærkning har vist sig at ikke lækker, når de testes i henhold til EN 374-2: 2014.

X-Supra Virushandske

Forskellen mellem genanvendelig, begrænset eller engangsbrug


Før du går i gang med at vælge et alternativ i disse hidtil usete tider, er det vigtigt, at der træffes valg med forsigtighed. Forståelse af behovene for beskyttelse, for effektivt arbejde og arbejdskomfort vil sikre, at skiftet fra engangshandsker bliver vellykket og accepteret af arbejdstagerne. Genanvendelige handsker er designet til at modstå rengøring og gentagen eksponering for farer. Begrænsede- eller engangshandsker skal dog kasseres, når de er blevet forurenet.

Engangshandsker og genanvendelige handsker adskiller sig også i deres følelse og beskyttelsesevne. Engangshandsker er tyndere, hvilket giver høj fingerfærdighed og fremragende berøringsfølsomhed, mens genanvendelige handsker ofte er designet til at tilbyde meget højere beskyttelsesniveauer, især mod hårdere og mere farlige kemikalier. Evaluering af disse faktorer er vigtig, når du overvejer at skifte.

 

Rengøring og desinficering af genanvendelige handsker


Korrekt pleje og rengøringsmetoder, der anbefales af eksperter, vil sikre, at handskens levetid og beskyttelse tilbydes maksimalt. Sørg for at følge producentens retningslinjer for at bevare stofferne og belægningerne på de mekaniske handsker. Download en kopi af guiden fra Ansell for at få de bedste rengøringsmetoder baseret på dine behov og handsketypen ved at følge linket ovenfor.

Brug af genanvendelige handsker i modsætning til engangshandsker vil ændre, hvordan PPE distribueres og håndteres inden for en organisation. Det er vigtigt at bemærke, at valg af brug af genanvendelige handsker giver arbejdstagerne mulighed for at rengøre og genbruge deres handsker flere gange, hvilket vil betyde, at færre handsker købes, og derfor skal færre også fremstilles. 

Download Ansell's guide til rengøring af genanvendelige handsker

Hvis du skifter, lettes belastningen på handskemarkedet til engangsbrug og gør det muligt for forsyningen at nå frontlinjerne og beskytte dem med den højeste risiko for COVID-19 eksponering.

Download Ansells guide

keyboard_arrow_up