Er du heldig?

| | Læsetid: 1m 32s

12.742.257

Så mange gange større er chancen for at være involveret i en arbejdsulykke end at vinde i Lotto.

Ved fyraften handler det om din livskvalitet. Derfor siger vi til dig, at du ikke behøver at gamble med din arbejdssikkerhed.

Tænker du over din sikkerhed, når du tager hjemmefra om morgenen? I en travl hverdag kan det være godt nogle gange lige at stoppe op og danne sig et overblik. Især på en hvilken som helst arbejdsdag, hvor det altid skal gå hurtigt og opgaver skal løses effektivt. Vi kan bare alle sammen let komme til at glemme os selv i processen og dermed helt uden at vide det bringe vores liv, førlighed og dagligdag i fare. Hvert år kommer over 40000 personer til skade på deres arbejde som følge af ulykker, der mange gange kunne være undgået med en smule rettidig omhu.

Ved du for eksempel, hvilke regler, der gælder, hvis du skal kravle på stige i arbejdstiden? Eller har du måske helt styr på, hvornår du skal bruge en maske, mens du arbejder? Vi, hos Stennevad, har i over 50 år specialiseret os i at levere de rigtige løsninger baseret på samarbejde og rigtig kommunikation med vores kunder. Det mener vi i Stennevad er den eneste rigtige tilgang til at øge din og dine kollegers personlige sikkerhed på arbejdspladsen.

Ansvar er ikke kun vigtigt på dit arbejde, det er også vigtigt derhjemme hos familie og venner. Et uheld på arbejdet kan betyde store ændringer for hele din tilværelse, så hvorfor ikke gøre alt for at udrydde de små tilfældigheder.

Vi hjælper dig med at forudse det uforudseelige, så du til fyraften kan komme hjem og lege med børnene, dyrke sport, være frivillig eller fordybe dig i andre interesser og ansvarsområder, der betyder lige så meget for dig som dit arbejde. En sygemelding er ikke kun sur for din arbejdsplads. Den er mindst lige så øv for dig selv og dine omgivelser.

Sats på Stennevad. Vi er din sikre samarbejdspartner hele vejen.

keyboard_arrow_up