Stennevad Rental

| | Læsetid: 1m 11s

Gennem en årrække er behovene for og kravene til PPE offshore vokset og blevet strengere og strengere. I Stennevad har vi set tendensen tage til, når det gælder forbruget af personlige værnemidler til offshore projekter. Varer bliver købt for at blive brugt i en kortere periode og så blive smidt ud.

Når der arbejdes i et så hårdt miljø som Nordsøen, så kan det ikke helt undgås, at kassation og bortskafning vil forekomme yppigere end normalt.

Et andet aspekt er dokumentation og ansvar for udstyret. Kravene til certificering af udstyr vokser og mange underleverandører til offhoreindustrien må simpelthen give fortabt i at følge med. Eftersyn - kontrol - certificering er et meget stort fokusområde i dag. Stennevad har over en årrække opbygget et certificerings- og kontrolsystem, der til daglig viser effektiviteten, når en ordre hovedsageligt handler om service og håndtering.

Nyt koncept

Med et splinternyt udlejningskoncept spiller vi i Stennevad nu bolden tilbage til de professionelle. Vi siger lej jeres udstyr til et projekts længde, mens vi varetager indhold og dokumentation. Nemmere bliver det ikke for dig som kunde. Vi udlejer til dig, fordi det skal være sikkert, nemt og hurtigt.

Dermed opnår du som kunde altid den mest optimale sikkerhed.

Vi har udviklet nogle gængse pakkeløsninger til udlejning ud fra vores mangeårige erfaring inden for offshore- og vindbranchen. Vi ved, hvilke produkter, der kræves og efterspørges. Vi ved også, hvordan produkterne skal serviceres og certificeres, fordi vi er kompetente og godkendte til at efterse og vedligeholde udstyret.

Den simpleste ting

Det eneste, der kræves af dig som kunde, er at du skal vide, hvor mange tasker, du skal bruge og hvornår du skal bruge - så lejer du bare, indtil der ikke er behov for udstyret mere. Du skal ikke eje noget og bedst af det hele, så skal du ikke have styr på service og eftersyn, for det klarer Stennevad for dig.

Find mere information og materiale på stennevad.dk/kundeservice/lej-dit-udstyr og se alle mulighederne for udlejning af udstyr. Hvis du har mere specifikke ønsker, står vi selvfølgelig også til rådighed på telefon 75 144 000 eller [email protected]

Lej personligt sikkerhedsudstyr hos Stennevad

keyboard_arrow_up