Lej dit udstyr

Vind/Offshore
Faldsikring

Kravene til dit og kollegernes personlige sikkerhedsudstyr bliver hele tiden større og større. Det gælder inden for alle brancher, fordi fokus er rettet skarpt på personlig arbejdssikkerhed. Alle brancher stiller øgede krav til brug af personlige værnemidler.

I Stennevad kender vi alt til industriens altid høje krav til personligt sikkerhedsudstyr. Vi ved, hvad der kræves af certificeringer og eftersyn af udstyr til Rope Access arbejde, helikopterdragter, generel faldsikring osv. Derfor kommer du og kollegerne langt ved først og fremmest at spørge os.

Vi har gennem flere årtier anerkendt og efterkommet skiftende behov fra vores kunder. Det har nu resulteret i et splinternyt udlejningskoncept, der skal tilgodese vores kunder med altid opdateret grej, der kan lejes fra opgave til opgave eller dag til dag afhængigt af den enkelte tidsperiode. Det er ofte for dyrt at købe til et måske enkeltstående projekt.

Spar derfor penge og bekymringer. Slå kløerne i vores udlejningssæt i dag og vær helt sikker på, at udstyret og dokumentation altid er i orden.

Ring til os på tlf. 75 14 40 00 og hør meget mere om leje af udstyr.

Tasker til leje

Som leverandør skal du i dag være mere fleksibel end nogensinde før. Det kan stille store krav til dine udgifter til udstyr, værktøj, arbejdstøj og lignende.
I Stennevad har vi gjort det nemt for dig, der skal bruge dyrt personligt sikkerhedsudstyr, men ikke selv har lyst til at afholde alle udgifter og ansvarsområder selv.
Lej en af vores standardtasker med sikkerhedsudstyr. Så ved du, at alt er som det skal være hver gang. Ud fra vind- og offshorebranchens specifikke og høje krav har vi sammensat tasken til dig og dine kolleger.

Offshore udlejningssæt

Her får du som kunde muligheden for at leje et komplet sæt sikkerhedsudstyr til offshore og vind. I vores udlejningsbrochure Vind og Offshore kan du se alle vores sæt, priser og betingelser. Sættene indeholder al den personlige sikkerhedsudrustning, der kræves medbragt af dig og kollegerne, når I er på projekt. Det eneste du behøver er at downloade lejeblanketten her på siden, udfylde og indsende til [email protected] Så bliver du kontaktet af os.

Udlejningsformular Vind og Offshore
Udlejningsbrochure Vind og Offshore

Prisliste udlejning Vind og Offshore

 

Faldsikring udlejningssæt

Godkendte mobile og let transportable ankerpunkter til evakuering, faldsikring og materialehejs kan ofte være nødvendige arbejdsredskaber for den sikkerhedsbevidste fagmand. Det kan være fra en og op til flere projekter, der kræver sikker forankring, når der skal arbejdes i højden eller i brønde. I vores udlejningsbrochure kan du og kollegerne se alle jeres muligheder med beskrivelse, priser og betingelser. Lej blandt andet en faldsikringsløsning med treben hos Stennevad. Du skal bare hente formularen her, udfylde og sende på mail til [email protected]. Så kontakter vi dig.

Udejningsformular Faldsikring
Udlejningsbrochure Faldsikring

Prisliste Udlejning Faldsikring

 

keyboard_arrow_up