Fremtiden er magisk og automatisk

| | Læsetid: 1m 20s

Vi ved, hvor vigtigt det er at have varerne på lager. Vi ved, at du som kunde har behov for hurtig levering og fleksibilitet fra din leverandør af sikkerhedsudstyr. Derfor tager Stennevad i disse dage affære og udvider vores lagerfaciliteter voldsomt.

Automaternes tidsalder

Med seks helt nye lagerautomater af ti meters højde samler vi nu en stor del af vores varenumre på et meget lille område for at gøre tilgang og betjeningshastighed af ordrer hurtigere og mere effektiv. I vores evige søgen efter optimeringsmuligheder, står der nu automater på programmet. De er allerede nu med til at bringe fejlleverancer og andre misforståelser til et minimum.

Med samlingen af varenumre på et forholdsvist lille område nedbringer vi ekspeditionstiden for vores ordrer markant, hvilket betyder mere tid til service, rådgivning og flere ordrebetjeninger.

Vi tror på, at fremtidige samarbejdsaftaler bygger på tillid og en fælles forståelse af, at samarbejde går begge veje og vores servicering af dig og kollegerne kommer før alt andet. En konstant automatisering og optimering af vores processer handler derfor om bedre tid til kunden. Vi anerkender derfor, at fremtiden byder på nye måder at tænke handel og ekspedition på. Kun derved opnår vi til stadighed den kundeservice, der efterspørges nationalt og Worldwide i dag.

Leveringssikker

Når du ringer 75144000 eller klikker din ordre igennem på stennevad.dk, så er du forvisset om, at vi som en moderne udviklende handelsvirksomhed står til rådighed for dig med markedets absolut korteste varsel. Det skal vores nye lagerautomater være med til at sikre, fordi de skal agere støtte til vores allerede pålidelige og stabile leveranceforhold. Kun på den måde får vi varerne sikkert ud til dig. Hvad enten det er faldsikring, arbejdshandsker, åndedrætsværn eller noget helt fjerde.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

 

Kardex lagerautomater Stennevad

keyboard_arrow_up