Plum

Danske Plum er din garanti for noget af det allerbedste inden for hygiejne- og hudplejeprodukter. Plum hjælper alle brancher og private med sæber og cremer af højeste kvalitet.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

...

Plum

Du behøver ikke alverdens brands inden for hudplejeprodukter, når du skal have forsynet dig med søbe og creme til dig og kollegerne. Du kan få det hele fra Plum og meget mere. Plum her gennem adskillige år vist sig som en solid garant for produkter med kvalitet og dokumentation i top. Uanset hvilket plejeprodukt eller førstehjælpsprodukt, du vælger at købe hos Plum, så kan du være 100 % sikker på, at alle dokumenter og certificeringer samt testresultater er at finde nemt og problemfrit på Plum.dk. Stennevad og Plum har gennem mange år haft et tæt samarbejde omkring rådgivning og distribution af Plum produkter til dansk industri og erhvervsliv.

 

Vi ved, hvor vigtig hygiejne er i vores moderne samfund. Med al den viden, der findes om smittefarer og skidt i det hele taget, gælder det om at have nogle effektive løsninger på det personlige rengøringsområde.
Historien har vist os, hvor vigtig en ting som håndhygiejne er. Et håndgribeligt bevis stammer tilbage fra for hundreder af år siden, hvor man begyndte at vaske hænderne mellem tilsyn af hver patient. Det gjorde, at dødeligheden faldt markant på grund af den forbedrede hygiejne. 
Selvfølgelig er det sådanne lærdomme vi som samfund nyder godt af hver eneste dag, når vi kan holde farlige sygdomme og infektioner stangen.

Især omkring fødevarehåndtering hvad enten det gælder fagfolk eller forbrugere. Håndhygiejnen er supervigtig. Det ved de i Plum, hvor deres milde, effektive og svanemærkede sortiment hjælper blandt andet køkkener, restauranter, kantiner og hospitaler til lang mindre smittefare i forbindelse med håndhygiejne.
Gør dig selv og kollegerne en tjeneste og ring til Stennevad kundeservice. Vi skal nemt og hurtigt få jer alle udstyret med de helt rette sæber og cremer til håndvaskene på jeres arbejdsplads.

Vi redder dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up