Lommelygter

Her finder du lommelygter til alle arbejdsformål. Stennevad forhandler et udvalg af nogle af verdens bedste lommelygter. Der er stor forskel på kvaliteten af lommelygter på markedet, men fælles for vores udvalg er, at de alle er i god kvalitet og til professionel brug.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Verdens bedste lygter

Stennevad sælger flere slags lommelygter, heriblandt politiets lygte P7, der er meget populær. Når du skal begive dig ind et sted, hvor der er sparsom eller ingen belysning, så kan vi trygt anbefale en af vores stavlygter. Led Lenser er et førende brand inden for kompakt og personlig belysning. Stennevad kan rådgive og vejlede i brug og valg af det korrekte udstyr. Den lommelygte, der passer til dig, gemmer sig helt sikkert hos os. Genopladelig lommelygte, super kraftig lommelygte eller en ganske almindelig håndlygte. Udvalget er helt perfekt og vi er altid åbne over for udviklingen inden for lommelygter.

Hurtig orientering i mørket

Vi skal kunne orientere os effektivt i mørket. Der er heller ikke tid til at mangle strøm til lommelygten midt i en vigtig arbejdsopgave. Formålet med belysning i vores arbejdsliv er simpelt. Uden lys kan vi ikke se en disse. Derfor søger vi altid efter stærkere mere kompakte og holdbare lommelygter. Vores Coast og Led Lenser kraftige led lommelygter er indbegrebet af kvalitet og produktsikkerhed. Vi tror på, at der er helt styr på teknologi og fremtidig udvikling af nye modeller inden for både billige lommelygter led, men også mere specielle produkter til meget krævende arbejdsopgaver, hvor der er behov for en stavlygte.

Den eneste regel for handler om din arbejdssikkerhed. Vi vil gøre vores til, at du kommer hjem til din familie efter fyraften. Vi redder dit liv med sikkerhed, fordi Stennevad er arbejdssikkerhed, der bygger på kvalitetsprodukter fulgt op af viden og rådgivning. Vi er din ekstra sikkerhed for at udføre din arbejdsopgave med den rigtige lygte, der giver det rigtige lys. Fo r os er der ingen smutveje.

En lommelygte med kraftigt lys er ofte løsningen på problemer med mørke arbejdsområder. Køb derfor dine lommelamper hos os i Stennevad i dag.

keyboard_arrow_up