Lockout-tagout

Her finder du lockout og tagout udstyr. Dette udstyr sikrer dig mod uønsket adgang når du arbejder med farlige ting som f.eks. elskabe og anden strøm. Beskyt dig selv og dine kollegaer med det rigtige udstyr.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Sikring af udstyr og medarbejdere med Lockout Tagout

Når du skal sikre el skabe og andre farlige ting mod uønsket adgang er lockout & tagout udstyr det helt rigtige valg. Med sakselåse, hængelåse, kabellåse, sikringshoveder og skiltning er både udstyr og medarbejdere samt besøgende sikre.

Hvordan kan du være helt sikker, når du eksempelvis arbejde med stærkstrøm? Der har vi en løsning til dig, fordi det ikke er værd at arbejde med farlige arbejdsopgaver med mindre du ved med et hundrede procents sikkerhed, at du er sikret i din arbejdssikkerhed.

Et enkelt og ret genialt system, der både er sikkert, personligt og nemt er Logout Tagout. Vi i Stennevad anser også denne del er personlige værnemidler som mere og mere hyppigt forekommende på danske arbejdspladser. Derfor har vi taget konsekvensen og fundet et godt og afprøvet system, der kan anvendes i mange forskellige brancher til alverdens arbejdsopgaver.

Øg din egen sikkerhed med en personlig lås

Hvis du er montør og skal ind og arbejde med elforsyningen, så er din sikkerhed, at strømmen forbliver slået fra så længe som du arbejder på din opgave. Med en personlig lås kan du hurtigt låse af, så det kun er dig, der kan komme til strømafbryderen. Du stoler jo aldrig mere på andre end på dig selv.

En forudsætning for at kunne arbejde trygt og sikkert med el og andre farlige opgaver er at du stoler på dig selv og din personlige arbejdssikkerhed.

Kontakt Stennevad og få rådgivning til brug af Logout Tagout

Med andre ord, så kan denne løsning lige være den, du og dine kolleger står og mangler til jeres arbejdsopgaver med el arbejde. Vi i Stennevad kundeservice kan let og hurtigt hjælpe dig med en konkret forespørgsel og ved lidt mere hjælp kan du også blive assisteret af vores konsulenter, der møder mange forskellige problemstillinger i hverdagen, hvor der er brug for at der er styr på den personlige arbejdssikkerhed.

keyboard_arrow_up