Dispensere & stationer

Her finder du førstehjælpsstationer og dispensere. Nem adgang til førstehjælpsstationer på arbejdspladsen kan være med til, at afhjælpe større og mindre ulykker. Er du ude for en skade er det vigtigt, at du får fat i det nødvendige førstehjælpsudstyr. På denne side finder du et bredt udvalg af stationer og dispensere, så du altid har hjælp ved hånden.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Skaf nem adgang til førstehjælpsstationer

Giv dine kolleger nem adgang til førstehjælp med en dispenser og førstehjælpsstation. Så er i klar til alle mulige ulykker, nødsituationer samt gældende beredskabskrav.

I Stennevad arbejder vi altid målrettet på at udvikle vores produkter og viden om lovgivning og produktanvendelse, så vi hele tiden følger med tendensen. Det gælder selvfølgelig også på et område som den komplette løsning inden for førstehjælpssæt og førstehjælpsstation til arbejdspladsen. Vi ved, hvor vigtigt det er med førstehjælpsudstyr af den rette type, hvis du skal være forberedt på det utænkelige. Der kan vi gå ind og stille dig de rigtige spørgsmål, så du og kollegerne kommer sikkert i mål med eksempelvis plasterdispenser i form af produkter fra danske brands som NorthAid og PLUM.

Dispensere og førstehjælpsstationer til jeres behov

En decideret førstehjælpsstation på en arbejdsplads kan som udgangspunkt skræddersys til antal medarbejdere, typer af potentielle skader og en faktor som hyppighed af skaderne. Disse er nogle af de aspekter, du bør overveje, når der skal købes varer som sårrenseservietter, quickfix elastic eller hjertestarter til din station. Det kan selvfølgelig også være, at du er ude i en vægophængt løsning som PLUM quicksafe eller een af NorthAids mange førstehjælpskasser. Uanset dispenser behovet, så tager vi gerne bolden op og får dig og kolegerne til mål med den rigtige dispenser eller helt rigtige førstehjælps station.

Få den rigtige rådgivning hos Stennevad

Selv når du næsten er helt fri for de uheldige ulykker og skader på arbejdspladsen, så vil vi gerne hjælpe med at gøre dig forberedt på de fleste scenarier fra hudafskrabning til hjertestop, så du aldrig vil stå og mangle defibrillator, isposer, elastikbind og alutæpper. Det er ikke et spørgsmål om hvor mere. Det er kun et spørgsmål om, hvad der er det rigtige for dig, når vi taler førstehjælpssæt til professionelle, der stiller krav til den sikkerhed, der skal få dig og kollegerne sikkert hjem til fyraften.

Ring til os i Stennevad. Vi redder dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up