Arbejdsudstyr

Godt arbejde kræver godt arbejdsudstyr, det får du her hos Stennevad. Du finder her alt fra lommelygter til alverdens skilte. Alt sammen fra anerkendte brands såsom: Led Lenser, Petzl, Jo Safety og Peli. Det er også her du finder udstyr til offshore.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

...

Arbejdet kræver sit udstyr

Når du har styr på din arbejdssikkerhed med personlige værnemidler, er det tid til at se på om du også har brug for arbejdsudstyr. Det handler netop ikke blot om at være beskyttet ved uheld med også om at forhindre dem, f.eks med korrekt arbejdsbelysning. Det duer bare ikke at stå og lægge sten med varevognen igang for at kunne benytte dens lys til arbejdet. Det er både farligt men også uncool, godt arbejdslys er en langtidsinvestering - lamper fra f.eks Peli holder i mange år. Vi fører både lommelygter, små og store stavlygter, pandelamper, og større arbejdslamper fra respekterede brands såsom Led Lenser og Peli. Så når du står og mangler en led lommelygte eller en pandelygte så tænk på Stennevad. Vi hjælper dig og dine kolleger med at sætte jeres arbejde i nyt lys.

Tid er vigtig i førstehjælp

Ved arbejdsdagens små og større arbejdsuheld så er det vigtigt, at kunne yde førstehjælp hurtigt og effektivt. Du kan derfor finde alle de mest populære ting til førstehjælp, alt fra de ofte købte førstehjælpskasser og førstehjælpstasker til mere komplette førstehjælpsstationer, førstehjæpsdispensere og dertilhørende refills. Du finder en hjertestarter til en pris der næsten ikke er til at tro, det er derfor ikke uden grund at Heartsave One er en af de mest populære hjertestartere på det danske marked, kontakt os for en frisk hjertestarter pris.

Kend dit skilt

Du finder et bredt udvalg af skilte og mærkning hos os i Stennevad. Så uanset om du mangler skiltning til forbud, påbud, henvisning, brand eller advarsel så finder du det her. Vi forhandler kun skilte i bedste kvalitet fra danske JO Safety, dermed er du sikret skilte der er produceret i danmark efter ISO 7010 og ISO 3864 - så er du sikker på de bliver korrekt opfattet. Der er nemlig forskel på sikkerhedsskilte, både med hensyn til farver og symboler, ved at købe skilte hos Stennevad fra JO Safety er du altid sikker på at få de bedste.

keyboard_arrow_up