Øjenskyl

Her finder du øjenskyl til når ulykken er sket. Vores øjne er vores kæreste eje og derfor er det vigtigt at passe på dem. Er uheldet ude og du får kemikalier eller lignende i øjnene gælder det om, at handle hurtigt. På denne side finder du et bredt udvalg af øjenskyl i forskellige størrelser.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Vær parat hvis uheldet er ude

Synet er vores vigtigste sans, det er derfor vigtigt at være klar til at håndtere ulykker hvor du eller dine kolleger har fået noget i øjnene. Beredskab med øjenskyl sikrer synet maksimale chancer for at komme igennem en ulykke uden mén. I Stennevad finder du din helt rigtige løsning om så det hedder PLUM øjenskyl eller Northaid øjenskyl. Vores tilgang til førstehjælp til dine øjne er helt klar. Du skal kunne stole på produktkvalitet og den rådgivning, der følger med fra din leverandør.

Øjenskyl i den bedste kvalitet

PLUM øjenskyllevæske er et velkendt dansk brand. Sammen med førstehjælpsprodukter og øjenskylle fra NorthAid, der også er danskbrandet, er din løsning så tæt på at være optimal som muligt.

Der er ingen tvivl, når det gælder førstehjælpsudstyr. PLUM har know-how og dokumentationen, der kan bakke alle deres solide øjenskyl produkter op. De har øjenskyllestation, øjenskyl spray og enkelte flasker med 200-500ml både almindelige øjenskylleflasker og PH neutrale udgaver i henholdsvis grønne og blå udgaver. Spørg os for mere info.

Den rigtige rådgivning kan redde dine øjne

Med hensyn til selve førstehjælpen inden for øjenskader, så handler det om at skylle igennem. Så hellere for længe end for kort tid, når du skyller øjet med øjenskyl på spray og flaske. Det handler om konstant skyllestrøm og tidslængden.

Låget og hætten på alle vores øjenskylleflasker er designet til at hjælp med en jævn overbrusning af et skadet øje. Det er ganske enkelt at følge anvisningerne på en flaske, så skylleprocessen foregår så effektivt som overhovedet muligt. I sidste ende handler det om at minimere eventuelle øjenskader, så den tilskadekomne ikke får varige men, der kan gå ud over livskvaliteten i forhold til dagligdag og behov.

Kontakt kundeservice i Stennevad og vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at sikre, at der er styr på øjenskyl, når I skal gennemgå jeres førstehjælpsudstyr og anden first respons gear, der skal købe jer tid i forhold til videre behandling af skader på sygehus og skadestue.

keyboard_arrow_up