Toggle Nav
Min indkøbskurv

PLB

Her finder du PLB også kaldet Personal Locator Beacon til brug offshore

We can't find products matching the selection.

Ingen mand efterlades

Man arbejder skulder ved skulder i offshore branchen, der efterlades aldrig en mand. Med en PLB (personal locator beacon) nødsender er i sikret at i kan finde nødstedte personer i vandet, den sender et signal til redningstjenesterne der sender redningen frem. Din garanti for et redningssignal. Du er ansat offshore og især, når turen går ud til en rig eller en havvindmøllepark eller et vagtskib, så er der strikse regler for, hvordan du skal være påklædt. Redningsdragter, overlevelsesdragter, radiosender til nødsignaler, hvis du er så uheldig at ryge en tur i baljen.

Køb en PLB nødsender med den seneste teknologi

I stennevad samarbejder vi med mange kunder, der har behov for den højeste sikkerhed inden for deres profession. Det drejer sig selvfølgelig om offshore udstyr i form af eksempelvis en PLB. Fagfolk ved, hvad det er, men vi kan så fortælle, at hos os får du altid den bedste løsning inden for nødsignal teknologi. En teknologi der hele tiden udvikler sig og bliver mere og mere avanceret. Vi lytter til dit behov og finder derpå den mest moderne og effektive signal løsning til dig og kollegerne.

En personal locator beacon er dit stensikre elektroniske fyrtårn i nødsituationen i Nordsøen eller Atlanterhavet, hvor tingene hurtigt kan spidse til og blive livsfarlige. Den næste ting er så vedligehold og serviceringen af PLB. Vi sørger for, at din sender holder, hvad den lover og lever op til reglerne. Den skal efterses og recertificeres ligesom faldsikring

Få den bedste rådgivning hos Stennevad

I Stennevad udvikler vi os hele tiden, hvilket betyder hurtig og præcis kundeservice og rådgivning i brug og vedligehold af redningsudstyr, first respons og generel parathed over for katastrofen. Med en velfungerende PLB øger du dine og kollegernes muligheder for at blive lokaliseret, når tingene er gået galt og i ligger og svømmer rundt iført overlevelsesdragt, nødsignal, redningsvest og fløjte.

Er du i tvivl, så er du altid velkommen til at ringe til os. Vi redder dit liv med sikkerhed.