Personal Locator Beacon (PLB)

En Personal Locator Beacon - også kaldet PLB - er uundværlig, når der arbejdes offshore. Hvis uheldet er ude, udsender en PLB nødsignaler til rednings- og eftersøgningstjenester, der hermed sikrer, at nødstedte personer hurtigt kan lokaliseres og reddes i tide.

Hos Stennevad samarbejder vi med mange, der har behov for den højeste sikkerhed inden for deres profession. Vi leverer derfor altid den bedste løsning inden for nødsignal teknologi.

Se udvalget nedenfor, læs mere om PLB eller kontakt os for gratis rådgivning og vejledning.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Ingen mand efterlades

Man arbejder skulder ved skulder i offshore branchen, der efterlades aldrig en mand. Med en PLB (personal locator beacon) nødsender er i sikret at i kan finde nødstedte personer i vandet, den sender et signal til redningstjenesterne der sender redningen frem. Din garanti for et redningssignal. Du er ansat offshore og især, når turen går ud til en rig eller en havvindmøllepark eller et vagtskib, så er der strikse regler for, hvordan du skal være påklædt. Redningsdragter, overlevelsesdragter, radiosender til nødsignaler, hvis du er så uheldig at ryge en tur i baljen.

Køb en PLB nødsender med den seneste teknologi

I stennevad samarbejder vi med mange kunder, der har behov for den højeste sikkerhed inden for deres profession. Det drejer sig selvfølgelig om offshore udstyr i form af eksempelvis en PLB. Fagfolk ved, hvad det er, men vi kan så fortælle, at hos os får du altid den bedste løsning inden for nødsignal teknologi. En teknologi der hele tiden udvikler sig og bliver mere og mere avanceret. Vi lytter til dit behov og finder derpå den mest moderne og effektive signal løsning til dig og kollegerne.

En personal locator beacon er dit stensikre elektroniske fyrtårn i nødsituationen i Nordsøen eller Atlanterhavet, hvor tingene hurtigt kan spidse til og blive livsfarlige. Den næste ting er så vedligehold og serviceringen af PLB.

Vi sørger for, at din sender holder, hvad den lover og lever op til reglerne. Den skal efterses og recertificeres ligesom faldsikring

Få den bedste rådgivning hos Stennevad

I Stennevad udvikler vi os hele tiden, hvilket betyder hurtig og præcis kundeservice og rådgivning i brug og vedligehold af redningsudstyr, first respons og generel parathed over for katastrofen. Med en velfungerende PLB øger du dine og kollegernes muligheder for at blive lokaliseret, når tingene er gået galt og i ligger og svømmer rundt iført overlevelsesdragt, nødsignal, redningsvest og fløjte.

Er du i tvivl, så er du altid velkommen til at ringe til os. Vi redder dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up