Fejlmelding

Vi er super glade for at have dig her på vores nye hjemmeside stennevad.dk - stedet hvor du både kan holde dig opdateret på alt indenfor personlige værnemidler og købe dit nye udstyr. Der er gået rigtigt mange gode timer og tanker i arbejdet med at udvikle siden du er på her idag. Vi har forsøgt at tænke alle situationer og brugsmuligheder igennem, men alligevel så vil der være ting der er smuttet igennem vores fingre. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig hvis du har oplevet noget der drillede dig eller simpelthen bare ikke fungerede.

Har du en fejlmelding, så skriv til [email protected] helst med information omkring hvilken enhed og browser det drejer sig om, eller benyt formularen herunder.

Enhed *
Styresystem *
Browser *

Når tingene ikke virker

Har du oplevet at priserne ikke passer? At du ikke har kunnet lægge en vare i kurven? Eller slet ikke har kunnet logge ind? Hvis du allerede har været forbi FAQ og ikke har kunnet komme videre, så udfyld formularen ovenfor. Så ser vi på problemet og kommer med en løsning hurtigst muligt. Websiden er hvor den er idag på grund af gode kunder som dig, der hjælper os med stadigt at forbedre vores service og sortiment. Jo mere siden bliver brugt og jo flere fejl vi sammen finder - desto bedre bliver løsning for os alle. Vi vil derfor meget gerne høre fra dig og dine kolleger, omkring jeres udfordringer eller problemer med at bruge siden. Netop feedback er en af hjørnestenene i Stennevad og hele vores forretning, vi velkommer derfor meget gerne feedback. Faktisk så udlodder vi hver måned et par gode flasker, til dem der kommer med den bedste feedback, det behøver ikke være om selve hjemmeside. Det handler om hele vores virksomhed, vores service, personale og vores sortiment af produkter indenfor personlige værnemidler, arbejdsudstyr og arbejdsmiljø produkter. Kig forbi feedback siden for at være med.

keyboard_arrow_up