STS

Suveræne turbodrevet hel og halvmasker fra japanske specialister. Innovativ turbodrevet løsning, hvor alt er letvægt og placeret i masken. Så er du fri for slange og bælte hele arbejdsdagen.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  ...

  STS Shigematsu

  Hvorfor ikke gå efter den overdrevne gennemførte kvalitet, når du og kollegerne skal handle åndedrætsværn? Det er trods alt jeres lunger og liv, det ofte handler om, når der er farlige stoffer og partikler involveret i arbejdsopgaverne. I jeres samarbejde med os som leverandør af og rådgiver om personlig arbejdssikkerhed introducerer vi nu til jer og resten af det danske marked en ny og unik mulighed for at få den højeste kvalitet af åndedrætsværn endnu hurtigere og oftere, om nødvendigt. STS Shigematsu er fremtiden inden for åndedrætsværn i Europa. Derfor har vi i Stennevad valgt at sige, at leveringssikkerhed og kvalitet er altoverskyggende faktorer sammen med den rigtige viden og rådgivning.

   

  Alt sammen er i pakken, når I handler STS Shigematsu hos os i Stennevad. Med et kompakt og bundsolidt vareprogram er STS Shigematsu sikre på, at de kan gøre en markant forskel for kunder, der allerede i dag bruger kendte mærker inden for åndedrætsbeskyttelse.
  Hvis I kommer med forespørgslen, er der ikke den udfordring, vi ikke kan løse med et STS Shigematsu produkt. Om det gælder Sikkerhedsbriller, Engangsdragter eller masker og filtre. Ekspertisen er uovertruffet og STS Shigematsu løser udfordringer på jeres arbejdsplads på ingen tid. Der er altid og vigtigst tænkt på detaljen uanset, om det er en Combipack med halvmaske og filtre eller, om det er deres moderne turbomotor og friskluftforsynet åndedrætsværn.

  I Stennevad er vi sikre på, at du foretrækker service, rådgivning og leveringssikkerhed til en hver tid. Vi har nu brandet, der er alt det og mere til. Endda prisfornuftig, hvis ordremængden er rigtig.
  Husk blot på, at den luft, vi går og indånder skal være så ren som muligt. Kan du nu også være sikker på, hvordan forurenet luft lugter, hvis den da overhovedet lugter?
  Vi kender vores åndedrætsværn i Stennevad og vi kender reglerne og standarderne inden for området. Det gør STS Shigematsu i den grad også. Derfor er resultat vores nye alliance. Se alle produkterne under STS Shigematsu brandet.

  keyboard_arrow_up