Covid-19

Coronavirus eller Covid-19 har ændret verdens hverdag. Stennevad hjælper dig og kollegerne med at tilpasse jer til den nye situation, der kræver værnemidler og ekstra omtanke.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Coronavirus eller Covid-19 har ændret verdens hverdag

Stennevad hjælper dig og kollegerne med at tilpasse jer til den nye situation, der kræver værnemidler og ekstra omtanke.

Her kan I finde engangs- værnemidler til lige netop de krav, som I skal opfylde igen og igen. Om det er offentlig transport, restaurationer, butikker, uddannelsesinstitutioner eller hoteller. Stennevad kan med vejledning og mange års erfaring inden for beskyttelsesudstyr skubbe vores kunder i den rigtige retning, så I får den rette og mest hensigtsmæssige løsning. En løsning, der tilgodeser jer, så I får en arbejdsdag med værnemidler i stedet for en dag imod dem. 

Siden begyndelsen af 2020 har Danmark og verden været under angreb. Virus truslen er over os alle og for at kunne holde samfundet kørende skal vi alle til at leve efter nye og mere eller mindre permanente retningslinjer dagligt. Vi skal til at redefinere begreb som ”social kontakt”, ”normal hygiejne” og ”menneskelig afstand”. Her på siden finder du værnemidler, der lever op til de retningslinjer, der er sat op fra myndighedernes side. Du kan være sikker på, at mundbind, ansigtsskærme, mundvisirer, hånddesinfektion og lignende er tilladt at bruge, når det er her på vores hjemmeside.

Mange steder skal unge mennesker og voksne bære visir, der dækker mindst næse og mund eller mundbind. Det stiller øgede krav til kvalitet og forsyningssikkerhed. Stennevad arbejder hårdt på at kunne levere til alle med et mængdebehov.

På grund af Coronavirus oplever vi i øjeblikket en voldsom efterspørgsel på bestemte produkter. Det får vores lagerbeholdning til at svinde meget hurtigt. Vi kan derfor ikke præcist sige noget om leveringstider eller lagerbeholdning.


Vi beder dig derfor om at kontakte kundeservice eller en Sales Manager for yderligere information og pris. Eller hvis der er specielle forespørgsler, så er det let at ringe 7514 4000

Tak for din forståelse.

keyboard_arrow_up