Guardio

Guardio står bag verdens første sikkerhedshjelm med MIPS sikkerhedssystem og twICEme teknologi.

MIPS står for (Multi-Directional Impact Protection) som er et svensk beskyttelsessystem udviklet til hjelme. MIPS er udviklet til at reducere risikoen for hjerneskader fra visse vinklede påvirkninger. Dette sker vha. den specielle padding i hjelmen.

Med twICEme kan brugeren gemme sin vitale information direkte i hjelmen og gøre den tilgængelig til læsning med en smartphone vha. NFC.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  ...

  Verdens første industrihjelm med MIPS og twICEme

  Er du og dine kolleger klar til at tage det næste skridt på vejen mod optimal sikkerhed og beskyttelse på arbejdspladsen? I Stennevad siger vi: JA!!

  Guardio Armet hjelmen er en ny måde at tænke hovedværn på. Nye teknologier og kombinationer smelter sammen i bedre beskyttelse af brugeren samt bedre nemmere og bedre registrering og sporing af sikkerhedshjelmen.

  I en lang årrække har værnemidler været analoge produkter, men siden fokus på faldsikring og hjelme er blevet skærpet, er kravet til produkterne også løbende blevet skærpet. Nu er Armet så kommet på markedet. En velventileret og komfortabel sikkerhedshjelm (EN397) med fokus på komfort og sikkerhed.

  Verdens første industrihjelm med MIPS og twICEme, der tilbyder unikke tekniske løsninger og uovertruffen komfort. MIPS er et beskyttelsessystem udviklet til at reducere risikoen for hjerneskader fra visse vinklede påvirkninger. Med twICEme kan brugeren gemme sin vitale information direkte i hjelmen og gøre den tilgængelig til læsning med en smartphone. Hageremme optimeret til høreværn og er godkendt til brug med forskellige høreværnmærker.

  Guardio står for kvalitet og pålidelighed. De to vigtigste faktorer, når der skal arbejdes iført personligt sikkerhedsudstyr.

  I Stennevad fører vi kun de allerbedste og mest anerkendte mærker indenfor hovedværn. Og Armet er lige netop det, når du skal udstyres korrekt, moderne og fremfor alt sikkert hver dag.

  Hav styr på din hjelm! Det hjælper denne model dig med. Elektronisk registrering og dokumentation er indlejret i hjelmen, så du altid har styr på holdbarhed, produktintegritet og alder.

  Med Armet overhaler du indenom på det eksisterende marked for sikkerhedshjelme. Du kommer ikke til at fortryde dit valg af en Guardio Armet hjelm, uanset model.

  Den bedste måde at komme videre med dit sikkerhedsprojekt er at tage fat på os i Stennevad. Vi har uddannet personale, der kan rådgive dig til den allerbedste løsning, når du skal brug Guardio produkter.

  keyboard_arrow_up