Førstehjælpskasser

Her finder du førstehjælpskasser, tasker & kits. En simpel førstehjælpskasse er god at have ved hånden - både til de små og større skader der kan forekomme på arbejdspladsen. Indholdet af kassen kan du selv være med til at skræddersy, så det passer til netop din arbejdsplads. Se vores udvalg af førstehjælpskasser på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Førstehjælpskasser til alle behov

Her er førstehjælpskits, førstehjælpstasker og førstehjælpskasser i alle størrelser - til de små og større ulykker, der sker på arbejdet. Fælles for dem alle er at de har godkendt førstehjælpsudstyr i sig, det er din sikkerhed for førstehjælpsudstyr der virker hver gang.

Se sådan her på sagerne. En førstehjælpskasse er næsten fast inventar på alle virksomheder, kontorer og i alle hjem. Ved småskader af forskellige typer, skal der være hurtig adgang til førstehjælp i et eller andet form for udvalg alt afhængigt af et aktuelt behov for førstehjælspssæt og førstehjælpskasser.

Sørg for en fyldt førstehjælpskasse

Vores samarbejdspartnere fra NorthAid har gennem en årrække specialiseret sig i at forsyne forbrugere og diverse industrier med holdbare løsninger inden for førstehjælps kasser. Køb førstehjælpskasse indhold som refill eller løse produkter, så det passer behovsmæssigt til din familie eller arbejdspladsen. Mange virksomheder har en decideret førstehjælpsstation, hvor førstehjælpssæt, limfrit plaster, øjenskyl og hjertestarter kan befinde sig samlet lettilgængeligt for alle eller de fleste medarbejdere.

Er du forberedt hvis der sker en ulykke på arbejdspladsen?

En forbindingskasse kan være den lille ting, der gør en nødsituation mere overskuelig.

Om så det er på grund af elastisk plaster eller sårrenseservietter. Den store fleksibilitet i produkter fra Stennevad og NorthAid er med til at give dig og kollegerne det bedste udgangspunkt, når det handler om at være parat, hvis der sker en ulykke. Vores industrikasser til førstehjælp findes i 3 forskellige størrelser af hensyn til, hvilken størrelse og type virksomhed man er. Compact til det lille værksted. Complete til produktionen, der kan sætte pres på en førstehjælpssituation. Corporate er den helt store løsning af førstehjælpskasse til de store virksomheder med mange medarbejdere og et hav af risici i hverdagen for mange medarbejdere.

Vi identificerer og udvælger i samarbejde med dig det førstehjælpsudstyr, der ligger lige for. Vi redder dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up