Bårer

Her finder du redningsbårer og tilbehør til brug ved offshore. Der er en del at tage højde for, når du skal vælge den rigtige båre. På denne side finder du et forskellige udvalg af professionelle bårer til brug i offshore branchen. Hos Stennevad står vi selvfølgelig altid til rådighed, hvis du har brug for vejledning.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Skab de bedste forudsætninger med den bedste redningsbåre

Offshore branchen er barsk og hård, det kræver grej der også er det. Det er svært at komme udenom at der sker og vil ske ulykker til havs, det gør at bårer er noget man skal anskaffe. Vi forhandler bårer der er bygget til formålet – de kan holde til alt der er brug for offshore. En båre er til first respons og redning af personer på svære steder. Men den kan også bruges til længere transport af tilskadekomne. Vi skal altid kigge indad, når det handler om beredskab til nødsituationer. Hvad kan der ske og hvilket redningsudstyr og redningsbårer er der brug for til den mest optimale redning og eller transport?

I Stennevad går vi i dialog med dig og vores andre kunder, fordi first respons er en afgørende del af beredskabet i en nødsituation.

En båre eller stretcher er beregnet til at bære de fleste tilskadekomne. En kurv, et spineboard, foldebåre eller en ganske almindelig feltbåre. Vi assisterer med en korrekt og brugbar løsning af bårer til dig og din virksomhed uanset størrelse mængde og behov for nødberedskab. Vi har stropper og andet tilbehør som nakkestøtter og løfteudstyr til vores båreløsninger, så alle redningsscenarier kan imødekommes hurtigt og effektivt. I en verden, hvor tid er den eneste reelle faktor handler det om at kunne rykke ud og hjælpe så hurtigt som muligt. Derfor skal redningsudstyret også passe til redningsopgaven, så der ikke opstår unødvendige forhindringer i redningsarbejdet.

Hos Stennevad stiller vi de rigtige spørgsmål

En båre kan have mange funktioner, så du bliver nødt til at stille dig selv nogle spørgsmål, inden du går ud og investerer.

Skal der løftes?

Er røntgen involveret? Fiksering, immobilisering, transport eller en kombination?

Det er ikke irrelevant, hvilken båre, du ender med, da det kan betyde en besværliggørelse af redningsarbejdet i en eventuel nødsituation. Vi i Stennevad kan hjælpe dig til den rigtige løsning, fordi vores samarbejdspartnere er de bedste og mest erfarne på området. Optisafe er blandt sværvægterne.

keyboard_arrow_up