Redningsveste

Her finder du redningsveste til brug i offshore branchen. En ordentlig redningsvest er ikke alene et krav, men er utrolig vigtigt for dig og dine kollegaers sikkerhed. Alle redningsveste hos Stennevad er i god kvalitet og god komfort. Se vores udvalg af veste på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Få den rigtige rådgivning og find den bedste redningsvest

Redningsveste er et krav i meget offshore arbejde. Derfor fører vi også redningsveste af høj kvalitet, god komfort. Sammen med velkendte brands som eksempelvis Viking finder vi frem til den redningsvest, der passer til dit og dine kollegers behov. I en verden, hvor det handler mere og mere om personlig arbejdssikkerhed, er det utroligt vigtigt med det rigtige redningsudstyr til de rigtige nødsituationer. En redningsvest er obligatorisk, når du arbejder på søen med offshore industrien. Vindmølleparker, vagtskibe, borerigge. Der er utallige sites med behov for beredskab af livreddende karakter, hvis ulykken indtræffer.

Stennevad har et unikt samarbejde med både leverandører og kunder i forbindelse med dygtiggørelsen og uddannelse af egne medarbejdere såvel som kunder. En redningsvest skal være af god kvalitet, men det skal den viden om brug, der følger med også. Derfor skal vi hele tiden være på forkant med regulativer, og lovgivning i forhold til national og international søfart og offshore arbejde. Vi hjælper dig på vej med viden om brug og korrekt redningsudstyr af den rette kvalitet.

Se vores udvalg af redningsveste i høj kvalitet

Her i Norden er vandtemperaturen i havene mange måneder nede omkring frysepunktet, hvilket er grundlag for seriøs hurtig nedkøling af en menneskekrop,

der ikke er iklædt en overlevelsesdragt og en passende redningsvest med PLB og andet relevant udstyr til udførelse af en effektiv redningsaktion fra land eller et nærliggende skib, der kan komme hurtigere til undsætning af en nødstedt person, der landet i havet.

I Danmarks Offshore Hovedstad er vi klar over, hvad vores kunder kræver af en redningsvest. Tiden for flamingo og kork er ovre. En ny, moderne tid med moderne løsninger til enhver nødsituation, hvor en redningsvest er på sin plads. Vi redder dit liv med sikkerhed. Stennevad står altid klar med rådgivning og kvalitetsløsninger til vores kunder over hele landet og på vandet også. Så hør vores hilsen til søens folk.

keyboard_arrow_up