Tilbehør

Forbedre sikkerheden med tilbehør til din førstehjælp. På denne side finder du et udvalg af produkter, som du kan bruge sammen med dit førstehjælpsudstyr. På denne måde sørger du for, at jeres førstehjælpskasse altid er som den skal være.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Er der nogen der kan førstehjælp?

Er der nogen, der kan førstehjælp? Ikke ligefrem en sætning du har lyst til at sige, for det ville jo være fedt, hvis du selv kunne førstehjælp og du var helt opdateret på teknikker og det rette udstyr til enhver tænkelig nødsituation. I Stennevad siger vi aldrig fra, når der skal leveres tilbehør til førstehjælpskassen. Vi nyder bare, at du ringer til os, fordi vi med vores kendskab og samarbejdspartnere kan få dig sikkert i mål med det udstyr og det tilbehør, du har brug for.

Hvor mange gange har du ikke stået og kigget på din førstehjælpskasse og tænkt puha, den samling plastre og forbindsstoffer kommer jeg ikke langt med i den indpakning.?

Vi er her altid for dig i Stennevad

Vi er her for dig og dine kolleger, så jeres førstehjælpsudstyr er opdateret og opbevaret i og med den helt rigtige udrustning i form af tilbehøret til jeres førstehjælp. Så hvad enten det er bæltetasker eller holdere og ekstra låg til øjenskyller. Vi står ikke i vejen for dig, når du søger efter dit mål med perfekt førstehjælpsadgang for dig og kollegerne på arbejdspladsen.

Hellere sikker end ked af det. Et ordsprog, der er til at forholde sig til. Derfor er du bedst tjent med os i Stennevad, da vi sparrer med dig og din arbejdsplads om seriøse løsninger på førstehjælpsområdet.

 En samarbejdspartner du får svært ved at undvære, så hvorfor ikke bare sikre dig på forhånd og tag fat i os med din forespørgsel på tilbehør til dit førstehjælps-setup. Ingen kan sikre sig 100 procent imod skader, men med os kan du forberede dig 100 procent til at varetage de fleste opgaver i forbindelse med ulykker og nødsituationer.

Ring til os i kundeservice. Vi tager vores kunder alvorligt og imødekommer enhver forespørgsel på førstehjælpsudstyr. Hurtig og korrekt ekspedition hører med til kernekompetencerne i vores virksomhed. Vi ses.

keyboard_arrow_up