Kits

Her finder du kits til lockout/tagout. Med disse kits er du og dine kollegaer altid sikret mod uønsket adgang eller tilslutning. Se vores udvalg af lockout-tagout kits på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Se vores udvalg af professionelle sikkerhedslåse

Her er kits med sakselåse, hængelåse, kabellåse, sikringshoveder og skiltning, så er både udstyr, medarbejdere samt besøgende sikre.

Nogle gange er bare ikke nok, at der står et skilt ved en vilkårlig fare. Folk har en tendens til at overse skilte og deres betydning. Det kan i værste fald gå ud over menneskeliv, hvis du ikke er årvågen. I vores evindelige søgen efter endnu mere personlig arbejdssikkerhed, har vi fundet frem til deciderede Lockout- Tagout kits, der kan gøre farlige arbejdsstationer mere sikre.

Kits har den funktion, at de kan holde andre brugere eller lignende ude af en bestemt handling som eksempelvis håndtering af tilslutning og frakobling af elektricitet. Skal du eksempelvis arbejde på elnettet, er det utrolig vigtigt, at du er sikker, at ingen andre kan slå den afbrudte strøm til igen.

Med en simpel men effektiv hængelås kan du simpelt nægte andre udefrakommende adgang, indtil du er færdig og har fjernet din lockout anordning. På denne måde undgås mange arbejdsulykker som følge af minimale omkostninger til den største målbare effekt.

Få korrekt og sikker rådgivning til kits hos Stennevad

Vi kender jo alle steder, hvor disse ting er selvskrevne til at udfylde en bestemt sikkerhedsfunktion blandt mange. Et testet og anerkendt sikkerhedssystem, der giver dig, hvad du har brug for. Vi kan hjælpe dig med rådgivning omkring personligt sikkerhedsudstyr ved at stille de helt rigtige spørgsmål. Sammen med vores leverandører har kundeservice og konsulenter aldrig grund til at frygte mangel på viden, hvilket kommer dig og andre kunder til gode på den lange bane. Vi udbygger altid på vores viden om produkter og brugen, så vi kan hjælpe dig bedst muligt med din udfordring. Den lille krølle er bare den, at vi gør dig opmærksom på dit ansvar for sikkerhedsudstyret, så du altid tænker arbejdssikkerheden ind, inden du går i gang med en ny arbejdsopgave.

keyboard_arrow_up