Tilbehør

Her finder du tilbehør til dine lamper

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Tilbehør til lygter

En gang for alle slår vi det lige helt og aldeles fast. Lygteteknologien i dag er sublim og kan hele tiden modificeres og justeres med det helt rigtige tilbehør. Led Lensers Traffic Wand er bare én af flere tilbehørsprodukter, der er med til at ombygge et allerede meget unikt produkt med meget suveræne lysende egenskaber.

Med det samfund vi fører os i dag, er belysning en hjørnesten for at alt skal kunne fungere så optimalt som muligt. I Stennevad tager vi den opgave yderst alvorligt, fordi dårligt lys og tilbehør kan føre til uheld og personskader. Det er ingen interesseret i at blive udsat for.

Stennevad - din seriøse partner

Stennevad har gennem utallige år deltaget som seriøs spiller på markedet for arbejdsudstyr og personligt sikkerhedsudstyr, fordi det altid er vigtigt at være med helt fremme i bussen og holde sig opdateret på nye trends og udviklinger på et område som arbejdssikkerhed.

Hvorfor ikke bygge på med tilbehør til lys, der gør dit udstyr endnu mere kompatibelt til de opgaver, du står overfor i hverdagen. Den ene udfordring efter den anden bliver knækket med det rigtige lys og udstyr inde for tilbehør til din arbejdsbelysning.

Der findes utallige tilfælde af arbejdsulykker, der kunne være undgået med bedre belysning, fordi koncentrationen har været fokuseret på at se i stedet for på at udføre arbejdsopgaven præcist og sikkert hele vejen.

Vores tilgang til det rigtige udstyr til dig og kollegerne er dialog og rådgivning. På den måde er vi nemlig helt sikre på, at vi redder dit liv med sikkerhed. I Stennevad sidder kundeservice klar med de rigtige spørgsmål til dit behov for tilbehør til arbejdslygter af alle slags. Vores erfaring siger os nemlig at samarbejde med kunden giver det bedste forhold og de bedste resultater rent arbejdsmæssigt for dig som kunde.

Vi er med dig hele vejen - også i mørket.

keyboard_arrow_up