Dragter

Her finder du specielle overlevelsesdragter til det hårde liv offshore. Der er høje krav til sikkerheden i offshore branchen, og det er med god grund. Sørg for at beskytte dig selv og dine kollegaer ordentligt med den rigtige overlevelsesdragt. Se vores udvalg af dragter på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Red dit eget eller dine kollegaers liv med den rigtige overlevelsesdragt
 

Overlevelsesdragter til brug i hårde miljøer såsom offshore industrien, hvor der er høje krav til sikkerheden – til lands, vands og i luften. Overlevelsesudstyr og redningsudstyr er en meget stor og vigtig del af arbejdsdagen på en boreplatform eller i en vindmøllepark. Der er ingen tvivl om, at vejr og vind samt over all klima kan være en kæmpe udfordring især på de nordlige breddegrader. Der stilles ekstreme krav til dig som arbejder, men også til det udstyr, der i sidste ende kan være forskellen mellem liv og død. At falde i baljen i januar måned betyder den visse død uden hurtig hjælp i form af overlevelsesdragt og eller redning generelt.

Undgå hurtig nedkøling og optimer på dine chancer for at blive reddet med det bedste inden for survival suits Danske Viking er mangeårige eksperter inden for maritim redning af en eller flere personer. De ved om nogen, hvordan det rigtige overlevelsesudstyr skal se ud. En overlevelsesdragt giver dig en ekstra chance, hvis du er uheldig at ende i bølgerne. Der er sket en kæmpe udvikling på området inden for personligt sikkerhedsudstyr til livstruende situationer som overbord-problemer.

Find sikkerhedsudstyr i god kvalitet hos Stennevad

I vores store sortiment som henvender sig til offshore branchen finder du alt de nødvendige sikkerhedsudstyr og overlevelsesudstyr, så du og dine kollegaer kan tage sikkert på arbejde.

I Stennevad stræber vi hele tiden efter at have den bedste kontakt med, hvad der er det mest brugte og driftssikre sikkerhedsudstyr på markedet inden for offshore redningsdragter og overlevelse. Vi rådfører os med kunder såvel som leverandører, så vi hele tiden kan udbygge og opdatere vores viden og know-how omkring overlevelsesdragten og andet redningsudstyr til offshore, vind, skibfart og lignende brancher.

Vi er altid klar til at finde en brugbar løsning til dig og kollegerne, når I henvender jer til os. Det handler om at redde liv i sidste ende, så folk kan komme hjem til deres familier efter vagtskifte. Derfor ser vi det som vores pligt at levere kvalitet og rådgivning om produkterne med den højeste præcision og ærlighed. Vi redder dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up