Batterier

Her finder du Duracell batterier, både standard AA & AAA, samt genopladelige. Til tider skal batterierne i en lygte skiftes. På denne side finder du et bredt udvalg af batterier, som passer til forskellige lygter. Har du spørgsmål til hvilke batterier du skal bruge, skal du naturligvis blot kontakte os.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Ingen helt uden strøm

Uden strøm duer helten ikke! Og uden Duracell batterier er fornøjelsen ikke nær så lang. Køb dine batterier hos Stennevad. Vi sælger Duracell, fordi vi går op i performance og kvalitet. Et batteri skal være pålideligt og langtidsholdbart i dag. Det bliver hjulpet på vej af Led teknologi og mange andre energisparende tiltag. Derfor skal batteriet selvfølgelig følge med udviklingen. Vi i Stennevad er ikke i tvivl om, at du får det bedste på markedet, når du vælger Duracell. Det har producenten bevist gennem flere årtier. Kig forbi Stennevad.dk, hvor vi har AA, AAA. Vi kan også klare andre batterityper efter dine ønsker.

Strøm i hverdagen

Det næsten lige meget, hvad du laver eller hvor du befinder dig i dag. Så er der altid en eller anden anordning eller gadget eller et arbejdsredskab, der er batteridrevet. Alt andet lige, så sørger vi i Stennevad for, Der er sket meget inden for teknologi med batterier og batteri produkter de senere år, hvilket har givet ekstra lang levetid til produkterne, så de kan opfylde de stadigt voksende krav fra de mennesker, der hver dag bruger batterier til arbejdslys, pandelamper, høreværn og lignende.

Vi har uden tvivl en super producent af batterier i Duracell, der snart gennem en halv menneskealder har tegnet billedet for, hvilket brands vi kan stole på inden for batterier og teknologi til transportabel strøm.

Gennem årtier har vi været vant til, at batterier var en del af vores hverdag. Det med energiresurser i form af batterier er kun et fænomen, der vil blive mere og mere udviklet gennem de næste år. Vi ser det allerede på områder som eldrevne biler og mobiltelefoner. Batteriet er kernen til vores fremtid med el i stedet for en verden drevet af fossile brændstoffer. Start derfor med et Duracell batteri fra Stennevad.

keyboard_arrow_up