Gasdetektor

Her har du den mest professionelle tilgang til et tilsvarende udvalg inden for gasalarmer og gasdetektorer. Stennevad og Duotec er eksperter inden for beskyttelse af dit og kollegernes åndedræt. Og sammen finder vi frem til, hvad vi skal værne imod - med den rigtige gasdetektor.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Gasmåler - gasdetektor - gasalarm

I stennevad samarbejder vi med mange kunder, der har behov for den højeste sikkerhed inden for deres profession. Ha derfor altid styr på atmosfæren og sammensætningen af den luft du og kollegerne skal indånde og bevæge jer rundt i. Vi lytter til dit behov og finder derpå den mest moderne og effektive signal løsning til dig og kollegerne.

En gasdetector dit stensikre elektroniske fyrtårn i situationer, hvor det handler om at være 100 % sikker inde arbejdsopgaven går i gang.

Vi sørger for, at din sender holder, hvad den lover og lever op til reglerne. Den skal efterses og recertificeres ligesom faldsikring

Få den bedste rådgivning hos Stennevad

I Stennevad udvikler vi os hele tiden, hvilket betyder hurtig og præcis kundeservice og rådgivning i brug og vedligehold af redningsudstyr, first respons og generel parathed over for katastrofen. Med en velfungerende gas detektor øger du sikkerheden for dine og kollegernes arbejdsforhold.

Er du i tvivl, så er du altid velkommen til at ringe til os. Vi redder dit liv med sikkerhed.

keyboard_arrow_up