Førstehjælp

Her finder du grej til førstehjælp og førstehjælpsudstyr såsom plastre, hjertestartere og øjenskyl m.m. Det er utrolig vigtigt at have de nødvendige førstehjælpsprodukter på arbejdspladsen. På denne side ser du et stort udvalg af professionel udstyr til førstehjælp. Hos Stennevad har du mulighed for at skræddersy din førstehjælpsløsning, så du altid har de produkter du har brug for.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

...

Sikre og professionelle produkter til førstehjælp

Når ulykken sker, er det vigtigt at førstehjælpen finder hurtigt sted, derfor finder du her et varieret udvalg af førstehjælpskits, kasser & tasker. Du kan også købe plastre, forbindinger samt refills separat. En vigtig del af enhver arbejdsplads er, at man hurtigt kan finde frem til den rigtige hjælp, hvis uheldet skulle være ude. Førstehjælp stiller ofte krav til virksomheden i form af produkter, der mere eller mindre skal leve op til first respons, hvis en medarbejder bliver skadet.

I Stennevad sætter vi kvalitet og mærkning først, hvilket for førstehjælpen og førstehjælp i det hele taget betyder, at du som kunde er sikker på, at lovgivningen bliver fulgt og dine førstehjælpsprodukter lever op til alle markedets krav.

Vores danske brands er indbegrebet af kvalitet. Så med NorthAid og PLUM i ryggen kan vi administrere alle forespørgsler inden for førstehjælp og diverse førstehjælpsprodukter såsom plaster, forbindinger og førstehjælpskasser. Vores mangeårige samarbejde med kunder nationalt og internationalt har givet os et unikt indblik i forskellige behov for førstehjælp.

Skræddersy din egen løsning til førstehjælp hos Stennevad

Tro det eller ej, der er faktisk regler inden for forbindsstoffer, plastre og anden førstehjælp. Hvordan er mærkningen og sproget? Er materialet det mest hensigtsmæssigt fornuftige til en hjælpesituation? Latex eller latexfri? Udendørs eller indendørs hjertestarter?

Du fortjener kun det allerbedste til dig og kollegerne, når I skal vælge forbindingskasse. Det kan være Stennevad standardindhold, der er udvalgt ud fra generelle behov. Men hvis der skal være mere specielle produkter i et førstehjælpssæt og førstehjælpstaske, så arbejder vi sammen med vores erfarne leverandører om at finde en fornuftig løsning til jer.

Vores konsulenter er til for kunden og det er dig. Du ringer til dem eller kundeservice og inden du ser dig om, er der leveret førstehjælp til dig.

Slet ikke dårligt, hva?

keyboard_arrow_up