Lygter

Her finder du en lygte til det rigtige formål. Hos Stennevad har vi et bredt udvalg af forskellige lygter til forskellige situationer. På denne side finder du både traditionelle lommelygter, pandelygter og lygter med LED. Typen af lygter og pærer kan være en jungle at finde rundt i. Derfor står vi selvfølgelig altid til rådighed, hvis du har brug for vejledning.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

...

LED er fremtiden

LED teknologien er kommet for at blive. Det hylder vi i Stennevad, når vi fører modeller fra brands som Peli, Coast og LedLenser. Du skal ikke være i tvivl om dit grej nu også virker efter hensigten. Derfor kan du stole på vores lygter. LED teknologien er miljøvenlig og holdbar. Med LED Lenser, Petzl og Peli får du lige den arbejdsbelys­ning, du har brug for. Uanset om det er en vandtæt pandelampe eller, arbejdslampe led eller lommelygte eller en hvilken som helst anden form for personlig lygte. Vi har selvfølgelig et hus fuldt af kompetente servicemedarbejdere, der er klar til at hjælpe dig og dine kolleger med udfordringerne på belysning og lignende.

Hvad enten det er batteridrevet eller genopladelige lygter. Vi skaffer jer den rigtige hjælp, så i kan arbejde så optimalt som muligt med den rette opsætning af lys, om så det er til enkeltpersoner eller en mere altomfavnende løsning. Vi er altid i dialog med leverandørerne hos LED Lenser, Peli og Coast. Derfor er vi altid opdateret på nyeste teknologier, trends og lovkrav.

Høje krav til belysning

I et land som Danmark er der høje krav til arbejdsbelysning og lygter. Vores erfaringer i Stennevad er overvejende en tendens til kvalitet og holdbarhed frem for billige lygter.

En lygte skal have de rigtige lumen og de rigtige godkendelser som eksempelvis ATEX og lignende. Det har vi selvfølgelig det samlede overblik over, når du og dine kolleger skal have fat på passende lamper til jeres arbejdsopgaver, så I sikrer de bedste arbejdsforhold med den højeste personlige arbejdssikkerhed, der kan skaffes.

Undgå uheld

Manglende lys til arbejdet kan i sidste ende føre til dårligere koncentration, hvilket kan være livsfarligt i sidste ende. Vi redder dit live med sikkerhed, så du altid kan komme hjem til familien efter fyraften.

keyboard_arrow_up