Refills

Her finder du refills til din førstehjælpskasse og førstehjælpssæt. En førstehjælpskasse er ikke meget værd uden det rette indhold. På denne side finder du et bredt udvalg af refills til din førstehjælpskasse, så du altid har det nødvendige udstyr hvis uheldet er ude.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Øg sikkerheden med en fyldt førstehjælpskasse

Det er vigtigt at sikre, at jeres førstehjælpskasser, førstehjælpstasker & førstehjælpskits er fyldt med godkendt førstehjælpsudstyr såsom plastre, forbindinger, masker osv. Så I er klar med hurtig førstehjælp i tilfælde af uheld på arbejdspladsen.

Hvornår har du sidst kigget i din førstehjælpskasse? Det er måske en god ting lige at få gjort, for mange førstehjælpsprodukter er faktisk udstyret med en udløbsdato. Hvordan er mærkningen ellers på dit førstehjælpsudstyr?

I Stennevad har vi styr på regler for førstehjælpsprodukter og refills hertil. Mærkningen skal overholdes og levetiden bør som minimum også følges op.

Det sker ikke altid. Men der kan vi hjælpe hinanden, så du ikke behøver tænke særligt meget på dit refill udstyr til førstehjælp. Vi har til vores NorthAid produkter komplet refill løsninger til vores førstehjælpskasser.

Også danske PLUM leverer en sikker indsats på refill området, så du og kollegerne aldrig behøver at mangle plastre, førstehjælpssæt og eller forbindinger. Med mange års erfaring inden for førstehjælp og pleje lægger PLUM sig helt i front som et dansk brandet flagskib med styr på dokumentation, lovgivning og mærkning af ofte svanemærkede produkter, der lever op til allerhøjeste standard af førstehjælpsbehandling og førstehjælps produkter i alle slags nødsituationer, der involverer personskade af én eller anden art.

Kontakt Stennevad og få den rette rådgivning til førsthjælpskasser
Vær sikker på at få den rette og godkendte refill til dit behov hver eneste gang. Skab dialogen med Stennevad, hvor vi i kundeservice hurtigt kan få dig sporet ind på de rette refills- og produkter, der kan være den afgørende forskel i en tilspidset nødsituation med tilskadekomne.

Vi redder dit liv med sikkerhed, når du lytter til vores rådgivning og viden inden for førstehjælpstasker og anden redningsudstyr. Det handler jo om at få dig sikkert hjem til familien, når det er fyraften. Det gælder hver dag, ellers er der jo ingenting, der betyder noget. Heller ikke en refill genopfyldning.

keyboard_arrow_up