Plastre

Her finder du plaster med og uden lim. Disse er uundværlige ved små skader og rifter. Selvom at det kan virke som en lille ting er det meget vigtigt, at du og dine kollegaer har let adgang til plastre. Se vores udvalg på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1

...

Plaster i høj kvalitet til de små ulykker

Alle kan have brug for plastre til de små ulykker, der tit sker. Her finder du et godt udvalg af kvalitets plaster med og uden lim. De såkaldte limfri plastre hæfter til din krop med din kropsvarme. Den umiddelbare reaktion, når du stikker eller skærer dig selv i hånd eller finger er at få noget plaster på i en fart. Det er jo egentlig også en rigtig god idé. Vi sikrer, at du er i mål med kvalitets forbindsstoffer inden for plaster og sårbehandling. NorthAid og PLUM har skræddersyede standardløsninger, der følger lovgivning og kvalitetsniveau.

Comfort limfrit plaster er til dig, der har brug for tætsiddende skumplaster, der er vandafvisende samtidigt med, at plastret bliver siddende under en eventuel arbejdshandske, hvor stramt den end må sidde på din hånd. Vi har løsninger i beige og blå med og uden latex. Det er endda muligt at få en dispenser til plaster løsningen.

Hav altid de rigtige plastre på lager

De mere traditionelle tilgang med strips og tekstilplaster er selvfølgelig også en mulighed, da det stadig er anerkendt og populært i mange førstehjælpssæt ude omkring på det danske arbejdsmarked. Selv om disse produkter selvfølgelig ikke er raketvidenskab, så gør det ikke noget, hvis du lige har nogle simple ting for øje.

Materialer og klæbeevner. Også en lille ting, men stadig meget vigtig. Dansk mærkning og tekst på pakningen. Det siger reglerne faktisk.

Hvad enten det er elastisk plaster eller limfrit med dispenser, så er der både løsninger som PLUM Quickfix elastic, Aescuplast Mix og flydende plaster spray som noget helt nyt. Plasterkasetter og sakse til plastre er også tilgængeligt på vores webside, hvor vi forsøger at strømline et sortiment af førstehjælpsprodukter, der henvender sig til professionelle inden for brancher som offshore, vindenergi, industri og bygge anlæg.

Med en toptunet kundeservice, der sidder klar ved telefonerne og i SafeHouse til at hjælpe dig og dine kolleger, er vi mere end parate til at udstyre jer alle med rigtig førstehjælp og viden.

keyboard_arrow_up