Offshore

Her finder du arbejdsudstyr til offshore & vindindustriens arbejde. Vi har et bredt udvalg af alt det udstyr, som du skal bruge når du arbejder offshore. På denne side finder du bl.a. overlevelsdragter og bårer. Se det store udvalg her.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Køb det bedste sikkerhedsudstyr til offshore

Offshore industrien er en stor industri i Danmark, og specielt her i Danmarks EnergiMetropol Esbjerg. Her finder du udstyr til både offshore og vind industrien. Køb overlevelsesdragt, båre, redningskranse, faldsikringsseler og meget mere her.

I en moderne hverdag med høje krav til sikkerhed er der ingen steder, hvor kravene er højere end når du arbejder offshore. Ikke bare overlevelsesdragter og udstyr til redning. Men også reelt personlig arbejdssikkerhed er i fokus, hvilket forlanger ekstra meget af de generiske værnemidler, der er brug for på en alsidig arbejdsplads ved kysten og i Nordsøen.

Så hvad enten du står ved havvindmøllen, på boreplatformen eller på vagtskibet, så ved vi, hvordan du skal tage vare på dig selv og kollegerne i en travl hverdag på en potentiel meget farlig arbejdsplads. Vi vil jo alle gerne hjem til vores familie, når vagten er ovre.

Få den rigtige ekspertise til sikkerhed i offshore branchen

Stennevad arbejder hele tiden ihærdigt for at skabe de bedste rammer for vores kunder. Offshore er ingen undtagelse. En branche, der uden tvivl er med til at sætte rammerne for mange andre brancher, fordi kravene til sikkerhed er så utroligt høje. Det velkommer vi, fordi det går i tråd med vores egne værdier og politik om altid at have styr på kvalitet, dokumentation og service.

En sikkerhedsmæssig tredeling, der kun fungerer, når alle tre dele er fuldt tilstede. Det er derfor vi altid stræber efter at være i tæt dialog med offshore og vindbranchen, så vi hele tiden er med helt fremme i forhold til at opretholde og følge de skarpe krav til personlig arbejdssikkerhed. Vores samarbejdspartnere på det maritime sikkerheds- og redningsområde er erfarne og velkendte spillere på markedet. Med brands som Viking, Petzl og EMG i ryggen signalerer vi tryghed og erfaring over for dig som kunde.

Det kan du og kollegerne altid regne med, når I arbejder offshore med produkter og rådgivning fra os i Stennevad.

Kig forbi Vores hovedkontor i Esbjerg til en snak om jeres behov for personligt sikkerhedsudstyr.

keyboard_arrow_up