Pandelamper

Her finder du pandelamper til alle formål. Disse er perfekte når du skal arbejde med begge hænder, men stadig har brug for lys. Vores udvalg af pandelamper spænder bredt, som alle er i rigtig god kvalitet. Se vores udvalg af pandelamper på denne side.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  1. 1
  2. 2

...

Få hænderne fri med den rigtige pandelampe

 

Hvad end arbejdsopgaven lyder på, er det vigtigt, at du kan have hænderne fri i dit arbejde. Når det ser allermørkest ud, kan pandelamper være løsningen for håndværkere og specialister, der er afhængige af at have begge hænder frie til arbejdsopgaven.

Pandelamper og pandelygter vinder mere og mere frem på landets arbejdspladser – og det er der god grund til. En pandelampe kombineret med moderne LED teknologier, gør pandebelysning til en selvfølge for mange, når de skal arbejde i mørket.

Med ganske få gram på hovedet eller sikkerhedshjelmen, er du altid assisteret af høj og effektiv belysning – uanset hvor mørkt området er, hvor du arbejder.

Undgå ulykker i mørket

Det handler om lumen og mobilitet, når du skal have en pandelampe eller pandelygte. Den skal sidde let på hovedet, må potentielt ikke kunne blænde dine kollegaer og skal samtidig lyse tilstrækkeligt, så du kan anskue og udføre arbejdsopgaven på bedste vis.

Teknologierne der anvendes i de moderne pandelamper, er i dag så veludviklet, at vi kan levere lige præcis dét, du kræver af din pandelampe – uanset dine behov.

Led Lenser SEO 5 er en yderst populær pandelampe og er endda med i kategorien som bedste pandelampe. Den nyeste generation af pandelamper Petzl – Tactikka – er deres nyeste skud på stammen, og kan potentielt blive medløber i kampen om den bedste pandelampe.

De rette certificeringer til den rette arbejdsopgave

Uanset hvilket arbejdsmiljø, du befinder dig i, garanterer vi dig et udvalg, der opfylder de påkrævede certificeringer til den specifikke arbejdsopgave.

Mange af vores pandelamper og pandelygter opfylder kravene for ATEX certificeringen, som omhandler eksplosive arbejdsmiljøer i bestemte arbejdszoner. Helt præcist beskrives certificeringen som ”udstyr og beskyttende systemer med brugsintention i potentielle eksplosive arbejdsmiljøer”.

ATEX certificeringen er kun påkrævet i Europa, hvorimod det i f.eks. USA kræver NRTL certificeringen.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og vejleder dig til sikkerhed - også når det gælder eksplosive arbejdsmiljøer.

Brands, service og sikkerhed i verdensklasse

Med leverandører som Petzl og LED Lenser, sikrer vi at dække alle dine behov, du må have til en pandelampe eller pandelygte.

Vi garanterer service, knowhow og innovative kvalitetsprodukter, der sikrer dig holdbart og sikkert arbejdslys i dit arbejde. Derfor finder du også altid de nyeste og mest innovative pandelamper og pandelygter fra velkendte og anerkendte brands.

Fordi det handler om personlig arbejdssikkerhed, bestræber vi os altid på at yde dig og dine kollegaer den bedste service. På den måde kan du koncentrere dig om arbejdsopgaven og samtidig undgå farlige situationer, der i værste fald kan medføre uheld og arbejdsulykker – uheld der i sidste ende kan koste menneskeliv.

keyboard_arrow_up