Led Lenser

Det er vigtigt at være oplyst, og det på alle måder. Led Lenser den fysisk bedste kompakte transportable arbejdsbelysning, der findes. Sådan er det!

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  Led Lenser

  Hvis du står og mangler lys på din arbejdsopgave og en lommelygte eller pandelampe ville awesome arbejdsudstyr, så er heldet med dig og kollegerne. Stennevad har et kæmpe udvalg af arbejdslys fra Led Lenser. En producent af LED lygter, der hele tiden udvikler sig med markedet og dets mange krav og udfordringer. Vi ved, hvor vigtigt dit arbejdslys er for koncentration og præcision inden for mange arbejdsopgaver, hvilket leder os i en bestemt retning. Den retning er Led Lenser, fordi de er markedsførende og innovative med konstant nye modeller og modificeringer.

  En kraftig led lygte i den allerbedste indpakning, der findes. Det er hvad Led Lenser står for. Det passer til Stennevads ideer om kvalitet og udvikling i fællesskab mellem producent - distributør og dig som kunde.
  Det her lys er High Voltage! - Det er Led Lenser!
  Et brand der aldrig går på kompromis med design og komponenter i nogen som helst af deres lygter. Det er bare kram, der kan bruges næsten i en evighed, hvis du passer og vedligeholder efter forskrifterne i brugsanvisningen for lige netop din Led Lenser.

  Vores konsulenter er hele tiden på forkant med udviklingen inden for belysning af den transportable karakter, der er brug for, på arbejdspladsen. Det betyder, at du sammen med din lygte for en sikkerhed for, at det er den bedste lygte, til dine arbejdsopgaver, fordi du er blevet serviceret og assisteret i dit valg af en person, der kender til alle features ved de populære Led Lenser lygter. Så uanset om det er en Led Lenser T2, Led Lenser SEO 5 eller en Led Lenser x21r 2, så er du helt og aldeles sikker på den lygte du står også er den rigtige til dig. En arbejdslygte er personligt arbejdsudstyr, der er lige så vigtigt som dit personlige sikkerhedsudstyr. Uden lys kommer folk altså til skade og det er et uacceptabelt hændelsesudfald for os i Stennevad, men sandelig også for dig og dine kolleger.

  keyboard_arrow_up