Lavoro

Din sikkerhedssko er din ven og Lavoro fra Portugal sørger for din sikkerhed og komfort hele dagen.

Kontakt os på tlf. 75 14 40 00 eller [email protected] for mere info.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  ...

  Lavoro

  Vi lægger aldrig fingre imellem, når samtalen falder på sikkerhedssko og støvler. Vi har gennem adskillige år fået en masse erfaringer og informationer fra marken omkring brug og vedligehold samt holdbarhed af sikkerhedssko. Det har vi selvfølgelig taget med i vores overvejelser, da vi skulle finde en seriøs samarbejdspartner inden for sikkerhedsfodtøj. Lavoro har vist sig at leve op til alle vores krav og lidt mere med hensyn til produktudvikling, skomodeller og service generelt.

  Hos lavoro skal du kunne få en trendy sko, der passer til arbejdsforhold og bruger.

  Derfor er det altid vigtigt at få afklaret nogle enkle spørgsmål, så vi kan hjælpe dig til den bedste og mest hensigtsmæssige løsning, når du en hel arbejdsdag skal have en godkendt sikkerhedssko på. Korrekt brug, ventilation og pasform er vigtige fokusområder, der kræver en dialog med dig og dine kolleger, fordi den vej er den eneste, hvis du skal kunne være i dine sko hele dagen. Her kommer lidt råd fra Stennevad og Lavoro for at hjælpe jer godt på vej i den rigtige retning, når I skal vælge rigtigt fodtøj.

  Hvordan er underlaget, I skal gå og stå på? Asfalt, Grus, Beton, Gulvtæppe, Vådt, Tørt, Giftigt, inde eller ude?
  Det er nemlig ikke lige meget i forhold til skos holdbarhed.

  Så selv om du har udset dig en supercool sikkerhedssko, du bare må eje, så tænk lidt over, om den i det hele taget kan holde til alle de ekstreme arbejdsforhold, du udsætter den for.

  Lavoro og Stennevad garanterer dig det perfekte fit hver gang. Og med gode råd til brug og vedligehold er du sikker på, at dine sikkerhedssko kan løse deres opgave til UG, så du og din virksomhed begge er tilfredse på grund af top komfort og fornuftigt lave udgifter til fodtøj. Hvis det ikke er mærket, der decideret er altafgørende for dig, så tag og prøv Lavoros mange løsninger. De ved, hvad du behøver. Kom forbi eller ring, hvis du vil prøve økonomisk kvalitet fra øverste hylde. Vi hjælper dig hele vejen.

  keyboard_arrow_up