Hjertestartere

Med en hjertestarter AED er i klar til uheld med hjertestop. Uanset arbejdsplads er det relevant med en hjertestarter. Denne kan være med til at redde både dit og dine kollegaers liv. På denne side finder du vores udvalg af hjertestartere, og vi hjælper naturligvis med råd og rådgivning.

tuneFiltrér produkter

Log ind for at se priser

  ...

  Hurtig og nem adgang til hjertestarter

  Folk med hjertestop har en meget højere chance for at overleve hvis der er en hjertestarter til stede. Optimer derfor sikkerheden for dig og dine kolleger med førstehjælpstræning og en godkendt hjertestarter.

  Der er aldrig nogen tvivl, når vi taler om livreddende førstehjælp. Det handler om at købe tid og det handler om at gøre det hurtigt. Det gøres bedst med livreddende førstehjælp i form af kunstigt åndedræt og hjertemassage. Hvis så der også er en hjertestarter tilstede, så forøges den tilskadekomnes chancer for at komme sig markant. Hurtig adgang til en AED også kaldet hjertestarter, er ofte en kæmpe aktiv på et centralt sted, hvor der opholder sig mange mennesker. Det kan være en virksomhed, en sportshal eller eksempelvis et forsamlingshus. Det øger mulighederne for effektiv førstehjælp ved hjertestop, hvis en hjertestarter er tilgængelig på alle tider af døgnet.

  Køb hjertestarter med professionel rådgivning

  I Stennevad går vi op i kvalitet og leveringssikkerhed, når det gælder hjertetstartertilbehør som hjertestarterskab, elektroder og batterier. Med Primedic Heartsave er du i sikre hænder, hvis du vil have en hjertestarter, der ikke kræver andet end et vågent øje i ny og næ. Tysk kvalitet, der skal have nye elektroder og batteri en gang imellem. Ellers passer den sig selv uden service af hjertestarter, dette er overflødigt med rette produkt og rådgivning.

   

  Vi leverer og rådgiver om Heartsave ONE og Heartsave PAD modellerne, der opfylder generelle offentlige behov for nem tilgængelig og hurtig anvendelig defibrillator i et passende opbevaringsskab med eller uden varme og alarm.

  Vores filosofi er enkel. Hjerte-lunge-redning er godt. Men uden en hjertestarter kan man ikke få en person med hjertestop i gang igen. Derfor er det også vores politik, at jo flere hjertestartere, der er offentligt tilgængelige, des bedre overlevelseschancer for personer med hjertestop.

  Dine spørgsmål om førstehjælp ved hjertestop er aldrig overflødige eller dumme. Vi svarer på dem alle uden tøven. Vi redder dit liv med sikkerhed.

  keyboard_arrow_up