Lene Raun

Kundeservice

phone24609209

E-mail

Lene Raun

Hej jeg hedder Lene og sidder i kundeservice. Jeg er en af de venlige stemmer, du vil møde når du ringer til salg på hovednummeret. Vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig på vej – enten ved at tage imod ordrer, rådgive eller sende dig videre, såfremt vores viden kommer til kort.

Kommer du og besøger os på Lillebæltsvej 1 i Esbjerg, så er jeg et af de første ansigter du møder i receptionen i vores Safe House. Kom ind og se et udsnit af vores store udvalg eller kom ind med faldsikring, der skal efterses. I er velkomne. Jeg udførte tidligere lettere rettelser på den gamle hjemmeside og glæder mig over den helt nye hjemmeside, som du ser her idag.

Har du fundet os over nettet, så kan du spørge mig til råds. Du er også her velkommen til at søge råd, såfremt du er i tvivl om, hvilke varer du har brug for eller hvilke varer, der passer sammen.

Jeg arbejder desuden med registrering af faldsikring og indsendelse af andre produkter til eftersyn. Lige nu er jeg med til at udvikle vores nye faldsikrings-registreringsprogram, der vil give vores kunder mulighed for at få et overblik over al deres eget faldsikringsudstyr.

Jeg har efterhånden været en del af Stennevad i nogle år nu og jeg har opbygget mig en solid produktviden og kundeerfaring, hvor begge dele kommer dig som kunde til gode, når du og jeg taler over telefonen. Jeg imødekommer de fleste forespørgsler selv, da jeg har prøvet at håndtere mange forskellige kundeønsker. Hvis jeg skulle komme til kort, så er der aldrig grund til at fortvivle, da jeg altid har en god og mindst ligeså erfaren kollega i baghånden.

Jeg er vild med at rejse, når ferietiden presser sig på, mens der nemt kan stå gode film på menuen i fritiden.

keyboard_arrow_up