Lene Drejer Mikkelsen

Area Manager

phone29351519

E-mail

Lene Drejer Mikkelsen

Jeg har arbejdet med kunder og rådgivning siden 1996. De første år arbejdede jeg i kemibranchen. I 2012 startede jeg min gang i Stennevad. Jeg har gennemgået en del produkttræning, så jeg kan rådgive kunder på bedste vis. Vi bliver løbende trænet i brug af og anvendelsesmuligheder og områder for nye produkter, så vi hele tiden er opdateret. Ligeledes er vi på forkant med nye love og regulativer. Seneste har jeg været på kursus i Frankrig med faldsikring. Jeg har distrikt i Nordjylland. Fra Skagen til Aarhus Syd. Grenå til Thyborøn.

Jeg hjælper gerne med rådgivning inden for PPE produkter. Kan jeg ikke løse opgave på stedet, har jeg gode kollegaer, som står klar til at hjælpe. Som jeg siger: Jeg ved meget om alt, i stedet for meget om lidt… For mig er det vigtigt, at kunden føler sig godt behandlet. Alle opgaver bliver løst. Store som små. I firmaet Stennevad forsøger vi altid, at have de bedste produkter til den rigtige pris.

Sikkerhed skal man ikke gå på kompromis med. Det glæder mig altid, når en ny kunde kontakter mig, med henvisning fra en kunde, som jeg handler med i forvejen.

Hvis der er en privat eller offentlig virksomhed, der har brug for personligt sikkerhedsudstyr i Nordjylland, så tager jeg mig af kontakten. Med mere en 20 års salgserfaring fra forskellige brancher ved jeg, hvordan kunden skal behandles.

Den gode kontakt er altafgørende for mig uanset om kunden er større eller mindre. Med min brede viden er jeg altid klar på nye udfordringer. Min bil kan hurtigt svinge forbi din arbejdsplads, hvis du vil snakke arbejdssikkerhed og værnemidler.

Stennevad og jeg står altid 100 % bag dig som kunde, så du får den bedste rådgivning i køb og brug af sikkerhedsudstyr, der passer til dig og dit behov.

keyboard_arrow_up