Ole Madsen

Lager

phone25742445

E-mail

Ole Madsen

Jeg har gennem en lang årrække tillært mig stor erfaring med mange former for lagerarbejde og varehåndtering.

Jeg har en god teknisk forståelse og grundig opmærksomhed, der gør lagervaretagelsen til mit hovedområde for ekspertise. Sammen med Bente løser vi alle de opgaver der må komme. Og i løbet af en normal arbejdsdag skal der løbes hurtigt for at få alle opgaverne løst. Jeg ser vores fleksibilitet som en styrke, når der lige pludseligt bliver vendt op og ned på den planlagte dag. Men det tager jeg med et smil, for på den måde kommer vi længst i samlet flok, så kunden ender med et godt slutprodukt og et indtryk af Stennevad som vi alle kan være stolte af.

Mit arbejde indebærer blandt andet lageroptimering det vil sige oprydning og praktisk anbringelse af varer og paller med varer, chain-supply og lagerstyring samt registrering og servicering. Og inden for arbejdet med personlige værnemidler er verden i konstant bevægelse, hvilket kommer til udtryk i evig forandring af varetyper, leverancelande, fragtmuligheder og nye kunder og et hav af forskellige efterspørgsler og krav til lager og logistik. Det moderne lager i dag er et sted, der skal være klar til udvikling og omstilling konstant, da krav til processer og udgiftsminimering er nødvendige fokuspunkter i en hver moderne virksomhed. Derfor er det også op til Bente og jeg at gøre lagerets del i arbejdet hen mod den optimale kundeoplevelse.

Med en solid erfaring fra de sorte fag (Smed) samt Offshore (stilladsbygger og rigger) og Vind branchen (højderedning, overfladebehandling) har jeg gennem Stennevad også erhvervet mig kurser, der gør mig i stand til at servicere de fleste former for personligt sikkerhedsudstyr og faldsikringsprodukter såsom seler, liner, blokke, og lignende materialer.

Jeg er klar fra tidlig morgen, så jeg kan levere fokuseret og målrettet arbejde og service til vores kunder.

keyboard_arrow_up