Anita Rasmussen

Kundeservice/Indkøb

phone61553541

E-mail

Anita Rasmussen

Jeg er en del af det dynamiske Stennevad team med en uddannelsesbaggrund som regnskabsassistent. Min store interesse for at lære nyt er årsag til, at jeg i dag arbejder med indkøb og som kundeservice medarbejder. Mine erfaringer som regnskabsassistent har gjort mig struktureret, systematisk og givet mig værktøjer til at få løst mine opgaver tilfredsstillende. Jeg smiler, jeg er positivt indstillet og altid villig til at lære på mit arbejde.

Mit hovedområde er i indkøbsafdelingen. Her løser jeg opgaver som, vareoprettelse, håndtering af reklamationer, bestilling og vedligehold af vores varedata Jeg har ligeledes løbende dialog med kreditorer. Det sker hele tiden løbende, så kommunikation og information i virksomheden når hele vejen rundt og samarbejdet mellem indkøbs- og salgsafdeling altid fungerer.

Som den hjælpende hånd i Stennevads kundeservice vil kunden altid finde mig med smilende stemme i den anden ende af røret, klar til at servicere, vejlede og rådgive efter bedste evne. Mit fokus i kundeservice er ordrehåndtering, tilbudsgivning, debitoroprettelse og løbende mail korrespondance med kunderne. Kundeservice er en vigtig del af mit arbejde, da kundens behov altid bliver sat højt. Medarbejderne hos Stennevad er de bærende kræfter, der i fællesskab løfter opgaven og sørger for at kunden får den bedste service. Alle er i min optik et vigtigt led i Stennevads organisation.

Min nysgerrighed og vilje til hele tiden at lære samt rette fokus mod nye områder har gjort, at jeg senest er blevet en af dem, der arbejder med ISO9001/2015 hos Stennevad. Jeg arbejder med den del, der aktivt og løbende er med til at klargøre og opdatere dokumenter til implementering af ISO9001/2015. I henhold til ISO-standarden kommer afvigelser som en gevinst ved siden af. Derfor arbejder jeg samtidigt på at forbedre og minimere afvigelser hos Stennevad. Udfordringer tager jeg med et smil. Med en positiv tilgang i hverdagen kan alt lykkes.

keyboard_arrow_up