Anne Mortensen

Partner

phone29655453

E-mail

Anne Mortensen

Stennevads værdier er lig med familiens stærkeste byggesten. Derfor står jeg som partner stærkt bag vores værdisæt og interne mål. Mine brødre og jeg er grundlæggende enige om, hvad der skaber en stærk virksomhed og det fraviger vi ikke. I fællesskab kan vi løse alle udfordringer med de individuelle og forskellige fordele vi hver især har.

Som bankuddannet går jeg meget op i systematiske arbejdsprocesser og standardprocedurer, hvilket også har affødt, at Stennevad er blevet ISO certificeret, så vi har dokumentation på vores kvalitetsstyring og arbejdsgange. Kvalitet hos medarbejderne er en kvalitet hos Stennevad. Derfor er trivslen blandt vores medarbejdere et af mine kerneområder.

Tag alting med et smil, så er der ingen opgaver, der er umulige. Åben modus og positiv indstilling til tingene er det eneste, der giver mening for mig. Jeg arbejder administrativt i Stennevad. Jeg tager mig af diverse opgaver med papir- og dokumentarbejde, certificeringer og hjælp med internt salg og kundeservice. Jeg har efterhånden arbejdet mig godt ind i de forskellige arbejdsprocesser i virksomheden, hvilket er med til at giver mig et godt overblik over vores funktioner og egenskaber i den daglige drift. Er der en skævvridning, retter vi den øjeblikkeligt.

Jeg går gerne forrest og får opgaver afsluttet. Ingen opgaver er for store til at vi sammen kan få dem løst. Jeg er positiv indstillet og ser muligheder frem for begrænsninger. Et åbent sind og en positiv indstilling, det tror jeg på kan få os længst. Når jeg sætter mig noget for, så er det lige meget, hvor mange forhindringer jeg møder. Udfaldet er altid det samme. Jeg vinder!

Fritiden er dedikeret min mand, vores tre børn og vores schæferhund. Endnu mere familie. Der er der selvfølgelig brug for lige så høj kvalitet fra min side. Dejligt! Jeg brænder igennem med alt, jeg interesserer mig for.

keyboard_arrow_up