Bente Jespersen

Lager

phone61553524

E-mail

Bente Jespersen

Stennevad har haft mig som lagerekspedient siden 2006. Jeg har ansvaret for at holde styr på alle vores tusindvis af varer. Derfor skal jeg sørge for afsendelse og varemodtagelse, så der ikke går ged i den. Jeg går altid efter at opretholde et redeligt og fyldt lager, så vi nemt kan få sendt varerne ud af huset til de rigtige kunder.

Jeg har arbejdet som lagermedarbejder i næsten 30 år og de seneste 12 af disse hos Stennevad. Så min viden om lagerfunktioner, processer og arbejdsgange er betydelig.

Jeg kan godt lide at arbejde et sted, hvor der er fokus på vækst og et højere niveau af logistiske udfordringer. Nytænkning skal være elementært.

Vi hos Stennevad er som en stor familie. Vi kender alle hinanden. Selvfølgelig nogen mere end andre.

Jeg har det bedst, når jeg har travlt. Som person er jeg udadvendt, og har let til smil og jeg er god til at tilpasse mig.

Kan godt lide at dagene ikke er ens og nogle endda mere hektiske end andre, hvor man så kan få ryddet op og gjort rent.

Jeg er målrettet og sætter en store ære i at sende ordrer samme dag, som de kommer ind i huset. Vi sender ud med enten Danske Fragtmænd eller bringer varerne ud på den daglige varetur i Esbjerg. Kan ret godt lide den direkte kontakt med vores kunder og lige at høre, hvad der rør sig hos dem.

Mit arbejde er præget af struktur og høj kvalitet og selvfølgelig et godt samarbejde med min makker Ole. Vi søger begge hele tiden efter den mest effektive måde at gøre vores arbejde på, så der hele tiden er tid til en sidste ordre, inden fyraften. Vi ved, du står og mangler en vare. Derfor går vi langt for at levere hurtigt og smertefrit.

keyboard_arrow_up