Niels Jacob Mortensen

Ejer

phone23412009

E-mail

Niels Jacob Mortensen

Min gang i Stennevad startede som kørende sælger tilbage i begyndelsen af 80’erne. Og efter en afstikker til andre selskaber kom jeg tilbage som direktør og senere ejer i slutningen af 90’erne. Det har været en spændende udvikling med megen kundekontakt og nye og flere produktområder, der altid har kunnet føres tilbage mod vores kernekompetencer inden for arbejdssikkerhed og rådgivning om brug af personlige værnemidler. Vores arbejdsplads har ændret sig meget de seneste 10 år. En af de store ændringer er også min dagligdag.

Mit fokus har altid været rettet skarpt mod at lede og drive en toptunet købmandsforretning, der tilbyder den bedste service, rådgivning og de bedste produkter til vores kunder. I en omskiftelig verden som vores i dag har mine og Stennevads ambitioner budt på mange udfordringer og muligheder. Det er med til at give mig en spændende hverdag, hvilket også sætter mig i kontakt med mange forskellige kunder og samarbejdspartnere fra hele kloden.

I dag er mit blik ofte rettet mod nye forretningsområder og meget unikke specialløsninger til vores kunder. Den daglige drift lader jeg andre om. Den verden vi lever i, er i konstant forandring. Der er enorme krav fra lovgivningen og fra arbejdsgivere, når det gælder brugen af sikkerhedsudstyr. Derfor er der ofte meget komplekse problemstillinger at tage hånd om. Der kan min viden og erfaring hjælpe kunden helt i mål, så der altid er styr på godkendelser, dokumentation og kvalitetskrav uanset, hvilken arbejdsopgaven, de må blive udsat for.

Jeg er mest tilfreds, når jeg kan være med på gulvet sammen med mine kolleger, hvor jeg bidrager med mine mange års erfaring fra branchen. Og hvis det er åndedrætsværn, du er interesseret i, så ved jeg alt om regler, grænseværdier og udstyr. Hvis det mod forventning ikke er tilfældet, så finder jeg svaret til dig.

keyboard_arrow_up