Else Højvang Sørensen

Kundeservice

phone61553540

E-mail

Else Højvang Sørensen

Når du ringer 75144000 er der stor chance for, at du kommer til at tale med mig, da jeg og Lene Raun er første linje i en meget kundeorienteret, serviceminded og viden baseret virksomhed som Stennevad.

Gennem de sidste 20 år har Stennevad været den arbejdsplads jeg gladeligt har pendlet til hver morgen. Det at hilse godmorgen til friske smilende kollegaer er altid en god start på dagen. Min produktviden har med årene vokset sig temmelig stor, så jeg kan nemt spørge mig ind til, hvad lige netop du står og mangler i hverdagen. Hvad enten det er arbejdshandsker, faldsikring eller åndedrætsværn, så går jeg altid til opgaven med en nysgerrig grundighed, der gerne skulle munde ud i den bedste service til dig som kunde.

Ved jobbet i kundeservice, gør jeg blandt andet brug af mine mange års erfaring her i huset, til at yde den bedst mulige kundeservice. Jeg gør meget for at huske vores kunder og deres behov for bestemt varer. Det er samlet set med til at give den bedste oplevelse for dig som kunde. Jeg har gennem årene efterhånden lært de fleste af vores produkter og deres funktioner at kende og kan derfor assistere mine kolleger såvel som alle vores kunder.

Stennevad har haft en del "vokseværk" i den tid jeg har været her. Heldigvis er det lykkedes for ledelsen at bevare den familiære uhøjtidelige ånd, som jeg også tror, at kunder og gæster i huset kan mærke.

Jeg er en livsnyder og er indstillet på, at også en hel almindelig arbejdsdag skal være endnu en god og dejlig dag.

I min fritid nyder jeg at færdes i vor skønne vestjyske natur tæt ved skov og strand. Men går ikke af vejen for at følge noget spændende sport i TV med fødderne godt plantet i sofaen.

/Else

keyboard_arrow_up